Jump to content

tank_

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tank_

  1. Hi I am referring to the Default Theme (and any other theme I tried installing in PS 1.7) that comes installed in PrestaShop 1.7. I have installed it a few different places and the Default Theme always shows this Top Banner (shown in OP). I just checked the new DEMO Store and it wasn't showing that Top Banner as a Default anymore. But, I believe they removed it in this last update (v1.7.0.5). So I am pretty sure that there isn't a problem anymore. Nevertheless, thank you for taking the time to help. LH&R -tank_
  2. Is there an easy way to turn Debug Mode off without logging into the Back Office for the first time? I too am having this issue, but with PS 1.7.0.4 I have already changed the "PS_CIPHER_ALGORITHM", but I am still unable to login. I am experiencing the same behaviors that the OP is experiencing. I enter the proper login details and the page acts like it's going to login, but instead it just reloads the login page (doesn't give any errors or anything). I've cleared my cookies, logs, caches, etc. I've changed browsers and tried it on different computers with different operating systems, using different IP's. No luck...
  3. Could somebody Please Help Me figure out how to manipulate this banner? Or just remove it altogether? I cannot find options to configure this anywhere in the Back End... LH&R -tank_
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More