Jump to content

maconl

Global Moderators
  • Posts

    2,178
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by maconl

  1. Denk toch een instelling.. vergelijk (eventueel met twee browserbladen) voorraadbeheer en voorraad instellingen
  2. Hallo Jonathan ik denk dat je de nieuwste versie van themeconfigurator hebt ? als ik het goed heb is het versie v1.1.7 je kan het oplossen door alle php files in deze map te vervangen met een oudere versie zal zo even kijken of ik deze voor je heb EDIT : bestand toegevoegd upload deze met ftp naar de map modules kies overschrijven ik heb de img map leeggelaten zodat de door jou gebruikte afbeeldingen bewaard blijven succes themeconfigurator.zip
  3. mooi dat het opgelost is klopt dat is de horizontaal top menu als je deze verwijderd hebt en weer hebt geinstalleerd moet deze idd weer geconfigureerd worden dit is niet als je hem uit en weer inschakeld zet je de titel op opgelost
  4. is het misschien de ' ? probeer eens om er " van te maken zet je ook even de titel op Solved alvast bedankt
  5. wat gaf de debug dan precies aan ? meestal heb je dan een bepaalde foutmelding erbij staan en is dan ook vaak de oplossing
  6. ok dan moet dat geen probleem zijn dan proberen met de debug aan te zetten je kan ook eens proberen om de .htaccess opnieuw te genereren zet forceer ssl voor alle pagina's aan via ftp hernoem de .htaccess in bijvoorbeeld --htaccess.txt (twee streepjes ipv de punt zetten en .txt erachter te plaatsen maak nu een leeg .htaccess bestand aan en zet de rechten hiervan op 644 log in je BO en kijk via ftp of de htaccess opnieuw gegenereert is indien niet geef deze dan even 777 rechten en log dan opnieuw in je BO en klik willekeurig ergens op bv klanten of modules oid indien de htaccess opnieuw is gegenereert zet je de rechten terug naar 644 hoor graag de uitkomst Edit : als je friendly urls gebruikt helpt het ook vaak deze uit en weer aan te zetten
  7. om de debug te gebruiken moet je even het volgende doen : Debug mode : Ga met ftp naar de map /config hier zie je het bestand -> defines.inc.php in dit bestand zoek je de volgende regels : /* Debug only */ if (!defined('_PS_MODE_DEV_')) define('_PS_MODE_DEV_', false); en wijzig false in true : /* Debug only */ if (!defined('_PS_MODE_DEV_')) define('_PS_MODE_DEV_', true); je kan ook het volgende eens bekijken : BO -> Ga naar GEAVANCEERDE INSTELLINGEN ---> CONFIGURATIE-INFORMATIE Dan kijk bij : CONTROLEER UW CONFIGURATIE Staat hier OK ? : of zie je : Verplichte parameters Repareer aub de volgende fout(en) met daaronder een lijst met fouten ?
  8. deleted in 3 folders ? noo only delete the files in the cache and not the compile folder ! this is why i marked the folder in bold,, as El Patron already said , ( was my step two ) enable the debug to see if you get any errors if you delete to many files it will destroy everything ! then i hope you got a good backup from your hosting
  9. Hi only delete the folders and files in the folder cache (made it bold) except index.php : cache/smarty/cache -> files and folders
  10. Go with ftp to your hosting go to themes then click on default-b o o t s t r a p there you see the folder mails copy / Download this folder to your computer then if you have the copy delete this folder from your hosting ( the emails will be sent from the mails folder in your root ) if it is ok it should work again when it works then set the debug mode back as it was EDIT : This one is solved , after the removal of the folder Mails in his theme folder it does work again
  11. Hi good but free programms are : agent ranshack if you need to search for something this programm looks into the files for the search word http://www.mythicsoft.com/agentransack/download then to edit the files notepad++ is very good http://notepad-plus-plus.org/download/v6.7.1.html and to check colors this one is good to use http://www.iconico.com/colorpic/ and at least to compare files like css , php , html etc winmerge http://winmerge.org/downloads/?lang=nl these programms are very usefull and most important ,,, they are free to use Regards Coen
  12. hi try the debug mode to see if you get an error Debug mode : Go to the folder /config Look for the file defines.inc.php in this file look for : /* Debug only */ if (!defined('_PS_MODE_DEV_')) define('_PS_MODE_DEV_', false); And change in : /* Debug only */ if (!defined('_PS_MODE_DEV_')) define('_PS_MODE_DEV_', true);
  13. can you give me your url ? you can tell it in a private message here is an topic that descripe the db http://www.prestashop.com/forums/topic/384086-full-width-home-slider-not-working/?p=1885020
  14. strange normaly it must take the changes after the reset try to clear your prestashop cache via ftp go to the folder "cache" click on the folder "smarty" then click on the folder "cache" select all folders and delete except index.php do you have an url for me ? an other option is to check it in your database but try first abouve
  15. Hi go with an ftp programm to : modules -> homeslider Download the file homeslider.php open this one with notepad+ look for the lines : private $default_width = 779; <-- change width private $default_speed = 500; <-- change Speed private $default_pause = 3000; private $default_loop = 1; change what you want , save the file upload the new file back into the folder homeslider and reset the module NOTE : if you have already added images make an copy from the images
  16. Hoi , beetje verlaat , niet echt rechtstreeks gekoppeld maar er is wel een programma voor deze Voor meer informatie : http://www.prestashop.com/forums/topic/296252-sell-presta-adbotplace-your-products-on-autopilot-to-marktplaats-etc/?hl=%2Bprestabot&do=findComment&comment=1826410
  17. Zou je misschien willen toelichten wat je hebt gedaan ? Dat kan handig zijn voor andere forum gebruikers die het zelfde probleem hebben Alvast bedankt (ik zal deze op solved zetten)
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More