Jump to content

maconl

Global Moderators
  • Posts

    2,178
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by maconl

  1. indien je geen gebruik maakt van ebay , heel eenvoudig ,, zoek de ebay module op via modules deze staat hoogstwaarschijnlijk ingeschakeld , schakel hem maar uit daarna wijzig je de debug weer in off dus zoals in mijn vorig bericht maar dan achterstevoren uitwerken als het goed is werkt alles nu EDIT: vergeten ben er nog niet helemaal uit maar De fout wordt waarschijnlijk veroorzaakt doordat de ebay server via deze module gegevens wilt uitwisselen , Wellicht staat Fopen uit op je server ( de meeste hosters hebben deze ook standaard uit ivm veiligheidsredenen ) hierdoor krijg je dus dat die module op tilt gaat
  2. nee niet bij debug modes kijken, maar debug inschakelen .. Ga met ftp naar de map /config hier zie je het bestand -> defines.inc.php download dit bestand naar je pc in dit bestand zoek je de volgende regels : /* Debug only */ if (!defined('_PS_MODE_DEV_')) define('_PS_MODE_DEV_', false); en wijzig false in true : /* Debug only */ if (!defined('_PS_MODE_DEV_')) define('_PS_MODE_DEV_', true); Alleen dus zoals bovenstaand , rest niks wijzigen !! dan sla je het bestand weer op en upload deze weer in de map config nu heb je de debug modus ingeschakeld als je nu iets verwijderd zal je een foutmelding krijgen
  3. Hoi Zet hem eens in de debug mode en dan dat betreffend artikel verwijderen ipv een witte pagina zou je een foutmelding krijgen Edit : de link die je hebt toegevoegd zien wij niet want dat is je inlog
  4. Kan het zijn dat je een keer klanten (verkeerd/onvolledig )verwijderd hebt ? en de nieuwe wellicht dezelfde id krijgen als de verwijderde klanten
  5. Hallo Susan deze vind je onder Localisatie -> Localisatie hier vind je dan de default
  6. zou je dan aub de volgende keer even de titel op Solved of opgelost zetten en eventueel je oplossing erbij zodat andere mensen er ook iets aan hebben BVD
  7. zet de debug mode even aan wellicht is het een module die dit veroorzaakt Debug mode : Ga met ftp naar de map /config hier zie je het bestand -> defines.inc.php download dit bestand in dit bestand zoek je de volgende regels : /* Debug only */ if (!defined('_PS_MODE_DEV_')) define('_PS_MODE_DEV_', false); en wijzig false in true : /* Debug only */ if (!defined('_PS_MODE_DEV_')) define('_PS_MODE_DEV_', true); Daarna upload je het bestand weer als je nu naar adminmenu -> instellingen -> CMS gaat krijg je wellicht een foutmelding te zien
  8. Heb net even gekeken en denk idd dat dit je probleem is ga met een ftp programma naar : modules -> homeslider zoek en Download het bestand homeslider.php open deze met bv notepad++ Kijk naar de volgende regels : private $default_width = 448; <-- Wijzig hier naar gewenste afmeting private $default_speed = 500; private $default_pause = 3000; private $default_loop = 1; Sla het bestand op en upload het aangepast bestand naar de map homeslider Daarna reset je de module via je BO Opmerking : als je al eigen afbeeldingen erin hebt staan dan ook even de map img downloaden dan kan je erna eventueel de door jou gebruikte afbeeldingen weer terug zetten
  9. Ja daar gaat het juist in die link over Dit komt waarschijnlijk omdat er in je database een duplicaat van je gegevens staat vandaar deze steeds terugspringt
  10. Welke 4 talen heb je als Default staan ? Als er Frans bij staat deze gewoon uitschakelen
  11. Net even gekeken met chrome is de shop niet echt traag heb je via ftp de cache al eens leeggemaakt ? Ga vi ftp naar : /cache dan naar de map ""smarty"" dan naar de map ""cache"" (Alles in deze Laatste cache map verwijderen behalve index.php)
  12. Kijk hier even : http://www.prestashop.com/forums/topic/390701-solved-width-and-delay-time-of-the-image-slider-for-homepage-is-not-changing/
  13. hi check if you have between the files your cache folder in the root or in the folder where you have installed prestashop
  14. Hi Silveste when it is right you will see an error After you have enabled debug
  15. Hi Silveste Enable Debug see if you get an error to see when you open the html editor to enable debug : Go to the folder /config Look for the file defines.inc.php Download this file to your computer in this file look for : /* Debug only */ if (!defined('_PS_MODE_DEV_')) define('_PS_MODE_DEV_', false); And change in : /* Debug only */ if (!defined('_PS_MODE_DEV_')) define('_PS_MODE_DEV_', true); After editing upload the file back to your config folder when you go now to the editor do you get any errors ?
  16. the possition was ok here ( in chrome ) it was right in the center it did hide the price but before you make a choice you see the price on the product page it was on the left side and nothing wrong with it only not checked the mobile version but will check it tommorow eh see it is just passed 00:00 so it will be later today
  17. hi looks good ! will cehck tomorrow on a mobile device ok the only point but this is just my personal meaning that there are to much sliders on the first page and is a bit confusing the rest looks good to me ,, well done
  18. hi no init.php isnt the install install need this file he was writing that he got an error that init.php don't excist : he showed this error : Warning: require_once(/misc/34/000/151/542/1/user/web/yourswimplatforms.com/cspstore/install/init.php): failed to open stream: No such file or directory in /misc/34/000/151/542/1/user/web/yourswimplatforms.com/cspstore/install/index.php on line 27 this error shows that init.php doesn't excist cause he forgot to upload this init.php and many other files this is why they where talking about init.php watch this instruction video http://www.prestashop.com/forums/topic/367559-official-video-tutorial-installing-prestashop-on-your-server/ edit : use fillezilla this is a very easy to use ftp client
  19. Hi you got indeed init.php but this is not the install file index.php does start this (index.htm - index.html or index.php are always the files what can start automaticly) to install prestashop donwload the version you want unzip all the files create the folder where you want the files in copen your ftp click on the unzipped folder til you see all the folders and files from prestashop select all and upload these files into the folder you created on your hosting when you go to www.yourdomain.com/your-folder/install/ it shoud start to run the install
  20. somewhere it went wrong with transfer the files or with the chmod settings some servers give an error when the rights arent good www.hashmistore.com/prestashop/install/ should be enough to get the install look into your server error log. to see the error
  21. Deze kan je in Forum regels & tips vinden http://www.prestashop.com/forums/topic/192523-forum-regels-tips/?p=953414 en in mijn voettekst Ik zal hem op opgelost zetten
  22. is dit opgelost ? anders kopieer de map mails uit je themefolder /themes/default-bootstrap/mails indien je dit gedaan hebt verwijder je deze map mails op de 1 of andere manier komt deze in de themes map te staan terwijl de mails vanauit de map mails in je root verstuurd worden
  23. Verwijder even je cookies van je browser hier staat er gewoon in voorraad bij en winkelwagen is ok button om te bestellen is blauw (getest in chrome) Edit : ook getest in IE en FF ook hier gewoon voorradig en te bestellen
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More