Jump to content

David Hib

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

David Hib's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Cheers for the advice, I have just move the site to a test site not on the same domain. Just realised that it was a DNS issue with the sub domain. Sometimes you can't see the wood through the trees when your trying to get things done in a hurry. I was thinking I was going mad as it was just not working.
  2. Hi I have a prestashop 1.4.9 site up and running. I would like to make some changes but I want to do this on a Dev Site first, how can I take a mirror of the site and put it on a sub domain, I have done some goggling but not found a guide. Many thanks in advance. David
  3. Hi, I'm trying to add a line of text in the footer to the invoice PDF on Prestashop 1.4.9 but I can only find advice for version 1.5 can anyone give me some pointer on where to go to edit this and what to edit. Many thanks in advance, David
  4. This only happens with PayPal Payments I have looked through other order and the difference is variable but the paid amount is always correct.
  5. Hi All, thanks for the reply. I looked client site and the cost of the product is 0.28 and they have ordered 1000 items Total products (tax excl.):£280.00 Total (tax excl.):£280.00 Total tax:£56.00 (UK tax rate is 20%) Total (tax incl.):£336.00 However I do have shipping set to cost £6 for orders under £200 but this order is over and is set to free shipping. Any Ideas? Cheers, David
  6. Hi, I have a problem where to total in the back end is showing lower that the product total and what the customer paid in paypal. It all looks fine from the front end but just shows a warning in the back end. I'm using PrestaShop™ 1.4.9.0 Payment mode: PayPal (paypal) Products £336.00 Shipping £0.00 Total £330.00 (Paid: £336.00) I would be interested if anyone could explain. Cheers, David
  7. Hi I hope this is in the right place. I have a client that is on Version 1.3.1.1 - 15.634s prestashop The problem is that the Goggle Analytics on the e-commerce part is now not tracking the orders into the site. The rest of Google Analytics is fine, any one else got the same problem or know how to fix this? Cheers David.
  8. Client has just contacted me today saying that an order placed over the weekend is not showing up on Google Analytics's, I have tested this when I launched the site and it worked anyone got any ANS? Cheers David.
  9. I have a strange one. Product is £10 and I have two attributes one set to no increase and the other set to increase by £10. when I look on the site and choose the £10 attribute it shows as £18 and no £20 as it should. I have turned of Tax and I can't think what it should be can anyone advise Cheers David. didn't 1 the currency converter.
  10. Hi I'm using the fashion_white theme, I'm just trying to mod a few things 1. to get the left hand column to show up on the cms pages, I think it has something to do with the header_tmp <!-- Header --> {$HOOK_TOP} {if $page_name == 'category'} <!-- Left --> {$HOOK_LEFT_COLUMN} {/if} <!-- Center --> {/if}
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More