Jump to content

jamesie

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jamesie

  1. http://www.imagemagick.org/script/index.php Je ne sais pas le functionalite en detail mais le function Regenerate Thumbnails ne marche pas. J'ai PHP 5.2.9 et peut etre ca cause le probleme. Est ce que tu a un bon solution? Cheers James
  2. I did generate thumbnails and lost them all! I get permission problem, maybe its not related but can you suggest what I should check please?
  3. however sadly I just lost all my images when I did generate thumbnails`
  4. This solution was on the forum (in French!) Its is now resolved thanks very much see http://www.prestashop.com/forums/viewthread/38353/modules_tiers/utiliser_imagemagick_pour_generer_les_images_au_lieu_de_gd/ Basically PHP 5.2.9 upload does not work and if ImageMagick is used it solves the problem. Excellent thread - should be in the FAQ thanks!
  5. anyone help please? I tried reinstalling the web shop and the example product images are there (under /img/p ) but not my test product(s). Its not uploading the .jpg s - I cant think why.
  6. Hi Phil I do not have the directory under /tools/images I only have /tools/languages /tools/swift /tools/fpdf /tools/smarty /tools/pear_xml_parser not sure why you say it comes to French language either The install was using the latest stable version of Prestashop (I have already installed Prestashop for Resonancefm, thats what you linked to on a previous query.) I suppose I can start again but I am not convinced it will solve the problem.
  7. Hi its not local, its at www.tregaskis.org/prestashop - I use the default template. No images on the remote server either in /img/p where I expected it. Both large and small do not appear. Thanks in advance James
  8. Hi I have installed Prestashop on my site and its all great except I cannot display images, I cannot show as enlarged either - I get the progress bar showing and it never gets to display anything. The image I try to show is 150Mb - this is under the maximum size. Perhaps its in my installation? I checked the permissioning on directories especially the /img folder, any suggestions what to check?
  9. Hi thanks for your rapid help but unfortunately removing the files (except index.php) from /prestashop/tools/smarty/compile did not work. The site has been fine for tha last year - not sure what I have to compare against for the correct classes....
  10. Fatal error: Call to undefined method Link::getCatImageLink() in /raid1/local/www/data-dist/prestashop/tools/smarty/compile/%
  11. I have still got reports from users that they are getting this error: Fatal error: Smarty error: [in /raid1/local/www/data-dist/prestashop/modules/blockviewed/blockviewed.tpl line 10]: syntax error: unrecognized tag 'm' (Smarty_Compiler.class.php, line 590) in /raid1/local/www/data-dist/prestashop/tools/smarty/Smarty.class.php on line 109 Please again, can anyone help as I do not have any idea why this is occurring. If you delete your cookies then it goes away.
  12. J'ai erreur: Fatal error: Smarty error: [in /raid1/local/www/data-dist/prestashop/modules/blockviewed/blockviewed.tpl line 10]: syntax error: unrecognized tag 'm' (Smarty_Compiler.class.php, line 590) in /raid1/local/www/data-dist/prestashop/tools/smarty/Smarty.class.php on line 1095 si je supprimez mes cookies... l'erreur part… mais I f que je retourne de nouveau à l'emplacement, l'erreur est visible encore....
  13. I get Fatal error: Smarty error: [in /raid1/local/www/data-dist/prestashop/modules/blockviewed/blockviewed.tpl line 10]: syntax error: unrecognized tag 'm' (Smarty_Compiler.class.php, line 590) in /raid1/local/www/data-dist/prestashop/tools/smarty/Smarty.class.php on line 1095 I delete bookmarks, it goes away.... go off to another site come back and the error appears again. Did anyone get this?
  14. Desole mais une autre erreur qui j'ai vu deja: Fatal error: Smarty error: [in /raid1/local/www/data-dist/prestashop/modules/blockviewed/blockviewed.tpl line 10]: syntax error: unrecognized tag 'm' (Smarty_Compiler.class.php, line 590) in /raid1/local/www/data-dist/prestashop/tools/smarty/Smarty.class.php on line 1095 Si je unnule les cookies l'erreur est parti - les gens ne veules pas annuler les cookies....
  15. Je suis desole mais je ne parle pas tres bien en Francais, j'ai une erreur qui cause mes pages d'etre blanc... jai change config.inc.php et maintenant au bout de lapage il ya un message: Notice: Use of undefined constant _THEME_PROD_PIC_DIR_ - assumed '_THEME_PROD_PIC_DIR_' in /raid1/local/www/data-dist/prestashop/init.php on line 116 Notice: Use of undefined constant _PS_PRICE_DISPLAY_PRECISION_ - assumed '_PS_PRICE_DISPLAY_PRECISION_' in /raid1/local/www/data-dist/prestashop/header.php on line 18 jai poste la meme question en anglais aussi! James
  16. in config.inc.php I set line @ini_set('display_errors', 'on '); to show errors because my pages would not show Now they show but I also found the error message: Notice: Use of undefined constant _THEME_PROD_PIC_DIR_ - assumed '_THEME_PROD_PIC_DIR_' in /raid1/local/www/data-dist/prestashop/init.php on line 116 Notice: Use of undefined constant _PS_PRICE_DISPLAY_PRECISION_ - assumed '_PS_PRICE_DISPLAY_PRECISION_' in /raid1/local/www/data-dist/prestashop/header.php on line 18 Not sure what has caused this....
  17. yes thanks just saw that in another thread cheers!
  18. I seem to be locked out and cannot use my admin password... I emailed myself the password and when I use this it does not work. Furthermore, I cannot log into the main webshop as a customer either! not sure of the cause. Can anyone help?
  19. I have admin rights but I cannot change PS value in back office/preferences. I get taken to the shop itself when I press save and when I go back to check it has not changed at all. Please help.
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More