Jump to content

rwinnovation

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rwinnovation

  1. https://www.prestashop.com/forums/topic/224525-how-to-turn-on-error-reporting-for-debug-information-blank-page-500-internal-server-error/ Try that... it may give you another answer
  2. yup. that is what I was talking about. If you try all the options and find which one works it may be easier to figure out why yours do not work (I had to turn friendly url off for mine) I
  3. go to backoffice, --> go to preference, -->go to url/SEO --> Scroll to the bottom and find "friendly URL" if it is on, set it off see that if that works. It worked for me earlier.
  4. try going to the modules and finding TOP HORIZONTAL MENU. There you should see the active ones on your left, and the non horz menu items on the right. Make sure the category is showing up on the left
  5. When someone buys something from the store (in test production) everything goes well till after you hit send after payment. you get an email confirmation and authorized payment, now skip to backoffice. if I go to orders --> click on the order I just made I get a blank screen (ordernumber at the top of the page but nothing else) Error code on chrome says Uncaught ReferenceError: admin_order_tab_link is not defined at init (http://www.carolina-classics.com/carolina/js/admin/orders.js:339:46) at HTMLDocument.<anonymous> (http://www.carolina-classics.com/carolina/js/admin/orders.js:31:2) at j (http://www.carolina-classics.com/carolina/js/jquery/jquery-1.11.0.min.js:2:27136) at Object.fireWith [as resolveWith] (http://www.carolina-classics.com/carolina/js/jquery/jquery-1.11.0.min.js:2:27949) at Function.ready (http://www.carolina-classics.com/carolina/js/jquery/jquery-1.11.0.min.js:2:29783) at HTMLDocument.K (http://www.carolina-classics.com/carolina/js/jquery/jquery-1.11.0.min.js:2:30128) util.js:210 Google Maps API warning: NoApiKeys https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/error-messages#no-api-keysRA.j @ util.js:210 util.js:210 Google Maps API warning: SensorNotRequired https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/error-messages#sensor-not-requiredRA.j @ util.js:210 js?v=3.exp&sensor=false:34 Google Maps API error: MissingKeyMapError https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/error-messages#missing-key-map-error I have debug mode on but nothing comes up to tell me whats up. I fixed the customer-> cart and this missing carts with no addresses... Prestashop is wanting to charge me like $600 for a yearly fee to fix it. I do not ave 600 dollars. I am doing this for free to help the shop owner (IE no money for me when shop is up)
  6. Normally when you install prestashop after it is set up you have to delete the install folder/files. www.yourshop.com/prestashopfoldername/install It should tell you this when you go to www.yourshop.com/prestashopfoldername (once you deleted the install files and go back to the site, it will create a new admin folder.. something like admin9283jd,xoe Well that is how I did it when I created a shop on hosting.. might be the same way???
  7. come on guys! please help me out. I can not find an answer anywhere, and I can not get help with this.
  8. any help would be good. I can not see or edit the default "sample" orders as well.
  9. I get this message when I try to do a test mode (in production server) from authroize.net module www.carolina-classics.com/carolina This site can’t be reached www.carolina-classics.com unexpectedly closed the connection. Try: Checking the connection Checking the proxy and the firewall Running Windows Network Diagnostics ERR_CONNECTION_CLOSED I did a real one and it charged me, but I never saw another screen. and when I checked orders it only came up a blank screen edit, I did debug mode, and saw no errors. but still I get a while screen the backoffice with invoice number at the top but nothing else
  10. www.carolina-classics.com/carolina I am not a fan of the e-large thumbnails... is this a normal size these days? I think it is because I can not find where to shrink them
  11. I was helping out a friend of mine who does not have much knowledge with computers. He was using prestashop as inventory control knowing one day he will be using as a website. 3 years later he wants it a website and before I can activate it I need to make sure all the shipping information has been set (mainly the wight). He went back and changed all the info but I found a few missing when I skimmed around. I looked for mods, search the forums for days, tried to find scripts. basically wandered around lost for the last few hours. Can someone help me find/make/create something that will confirm or show what items needs shipping information installed www.carolina-classics.com/carolina Thank you in advance
  12. or if anyone knows a script I can run to mark the items not shipped so it is quicker to fix it
  13. helping out a friend. He was using prestashop as inventory in hopes one day he could make it go live. He never added shipping information to the products (doh) We are almost ready to go live but we can not activate the cart until all items have shipping. I want a way to show all items without shipping information so I can disable them, Then open my shop, and add the shipping 1 x 1 so people can still buy some products while I work in the background with other items www.carolina-classics.com/carolina
  14. I got in contact with an expert on here was was awesome enough to fix my problem. I turn on debugging, and when I logged in there was a red line at the bottom that said my SEO did not match... I forgot to add www. in front of carolina-classics.com/carolina Hope this helps someone else
  15. 2 months later... I need the same answer
  16. Anyone can help me with this? Please? I am scrolling over past post but can not figure it out yet
  17. My site is shot, Gone, history, no reviving. I have comes to terms with my lost and I am coming out of the 5 stages of grief. I still have my database intact. But I can not figure out how to export just the products and import them into csv file under new site. I see stuff like this http://www.templatemonster.com/help/prestashop-1-6-x-how-to-create-csv-file-for-products-import.html#gref but it does not seem to work for me (I know, I know, operator malfunction) I only check ps_products but when I switch to edit it does not look the same as the link above I also see other threads with code in it, but I have no idea how to plug the code in to myphpadmin If I can pull my products out (many many many) with all the shipping information, cost, pictures and so on, I might (just might) be able to sleep at night. So please, for my sanity, PLEASE help me do this. My next option is paying someone a lot of money to do what I told a guy I would do for free (yes, me paying, I screwed it up and I take the blame) I forgot to mention, I can not grab the files in prestashop, I have to go to myphpadmin Is this crazy, or can not copy/paste my whole database in the myphpadmin?
  18. I don't know how yours work. For me I go to my Chanel and fine the file manager-> public_html folder-> domain name.com -> error log. Right click and "view"
  19. I am right there with you. I can not seem to get any answers either. I think people are keeping mum so we have to pay for support To find out what is causing the problem (I can't fix it) go to your domain files, scroll towards the bottom and view the error log. It will tell you more about what the problem is. Post that here and maybe someone will have an answer
  20. go to your domain files, scroll down to you see error files and view it. it will help someone figure it out better
  21. backstory. Put the site on a temporary site while I worked out kinks (could not get the domain name for a while) Got the domain... Downloaded and uploaded the site via filezilla. On many it said there was a file there (it wasn't) would you like to overwrite I said yes if sources is newer Also countless chache and cookies refresh Site is loaded... and it is missing a file I can not find(another post/another day) So this time I compres the folder and upload to the site. I changed the database ps_shop_url and deleted the .htaccess in the first folder. Note the database is still on te same hosting and I did not have to mess with that other then the domain name. And my site still does not work. I need some help. I have made a bunch of updates in the month it was on temporary site.so I do not want to have to add those again. here is my multi-part question because I am running out of time A) I only deleted the first htaccess file, was I suppose to delete all htaccess files in all the folders? the original site seems to be compromised to because when I go back to it the same things happens. If I was to download the correct version of prestashop can I just plug my database in and everything is fine? or is the files in the domain folder holding information I need to make the site work (IE pictures and stuff) ( I really hope I can do this) c) no error logs shown. Last error log was on the 2nd when I could not make that damn class carrier work.. I REALLY am over my head. It was suppose to be easy but it looks like that failed BTW I did not put it in maintance mode...DOH
  22. What if I downloaded the SAME version, had the database going to the same folders (changing the admin folder name) is all the information saved in the database, or does the folders have some information? Also. If I did a filezilla and I transferred files from my usb (all the files for the shop) to the empty folder and filezilla ask what I want to do with files of the same name what do I do? Do I hit yes if sources is new, yes if different size, or yes to both? or no? My next attempt is make a compressed file with the shop, load it up on the carolina folder, then unzip (and of course change the files that need to be changed like the .htaccess in the first folder. (database is still the same, need to change database information to point to the new web address. Do you think this will work?
  23. sigh. I need to stop getting excited to easy. I downloaded the correct file. unzipped it. Went to the correct place in the file manager. Uploaded the file (overwrite the previous one) checked it... same thing. Cleared browsing history and cookies, closed window tried again... same thing. 2 part question. Any other ideas how to fix this. I am sure it is connected with the error of adding to cart. 2) can I redownload a fresh version of an upgraded shop and plug my information in?
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More