Jump to content

smenster

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

smenster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. I made a portfolio website for a friend of mine using prestashop and twitter bootstrap. Please feel free to comment. Here's the link kunst-marcello.nl
  2. change: .sf-menu li:hover ul, .sf-menu li.sfHover ul { left: 0; top: 4.7em; z-index: 99; } to: .sf-menu li:hover ul, .sf-menu li.sfHover ul { left: 0; z-index: 99; } in superfish-modified.css
  3. Hi CameraTek, Do you use the latest version of the template? This problem occurred in the previous versions of the template. Regards, Sacha
  4. all payment options work fine with me. Have you tried going directly to payment.php by typing the url http://...../modules/cheque/payment.php in your browser? what happens then? Did you use a clean install of prestashop before you installed the template?
  5. sorry made a mistake. check if the file "payment.php" is on your server (in the folder modules/cheque/). If this file is missing you will still be able to install the module but it will go wrong during the checkout proces....
  6. the "link cms hook" gets installed if you run the sql file that comes with the installation files in phpmyadmin or you can add it manually in phpmyadmin (see installation instructions) the other problem is probably caused because the the file cheque.php is missing on your server
  7. this problem (2) is fixed in the update. problem was caused by editorial.tpl. Download the update (1.03) and replace editorial.tpl
  8. It does look like you have hooked some modules in the wrong place but if you are sure you have done it the right way it is difficult to say what is going wrong here. Best thing to do is to contact prestasore for some support or post a link so people can check the css/html.....
  9. Maybe you could provide a link to your website or screenshots, so people can see what is going wrong.
  10. As said before i can not reproduce this problem, maybe this wil help:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/6798/general_discussion/mylogout_no_logout
  11. It is supposed to do that, it only happens if you have a category description or image. This takes up some space on the left side. You could change it by giving #DescriptionContainer a fixed height in global.css.
  12. Sorry my mistake! I will update the installation text..... the query should be: INSERT INTO `ps_hook` (`name`, `title`, `description`, `position`) VALUES ( 'pagelinks', 'Cms Link Hook', 'Adds Cms links to cms pages', 1), ( 'myAccountDock', 'My Account Dock', 'Hook for the myaccount dock', 1); ( your query also works but only if you haven't used the id 54 & 55 )
  13. I can't reproduce this problem on my server. If i understand right you have created an account, then logged in and after that you clicked on the log-out link? If you have installed the theme please send me the link so i can check it.... Thanks...
  14. I first have to resolve some issues with the current template and update it. After that i will test if it is compatible with 1.2.5, i don't think it will be a problem........
  15. Thanks for all the positive feedback. I am now using the template for a website myself and came across some small issues with the css. If anybody else has problems please post them so i can update the template! Thanks
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More