Jump to content

akonjic

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • First Name
    Aldin
  • Last Name
    Konjic

akonjic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. This seems to be a continued bug that does not have a solution. You can try hitting Inspect mode in Chrome and hitting CTRL + F5 to clear the cache and then attempt to login again, or clearing out the cached files for the page then relogging in again. You may also try to just delete everything in your URL after your admin / and hit enter that should also bring you in the admin. Something to do with caching it's not saving the cookie properly upon login in Chrome. If anyone has a better idea, feel free to share. :-)
  2. Hey guys, Just upgraded to the latest version of PS and I can't seem to get the memcached to work. It worked fine before the upgrade. Now if I go to Performance -> Caching -> Select yes and choose memcached, it gives an error: To use Memcached, you must install the Memcached PECL extension on your server. http://www.php.net/manual/en/memcached.installation.php Memcached is installed and running? -> systemctl status memcached ● memcached.service - Memcached Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/memcached.service; enabled; vendor preset: disabled) Active: active (running) since Mon 2017-11-13 08:28:39 EST; 56s ago Main PID: 6654 (memcached) CGroup: /system.slice/memcached.service └─6654 /usr/bin/memcached -u memcached -p 11211 -m 128 -c 1024 Any ideas?
  3. Hey guys, For some reason I keep getting the admin login loop after my session expires I believe. If I am logged into the admin, after half an hour or so I have to re-login. Only when I do, I am redirected back to the login screen again. I have to clear cookies & cache in order to login normally. Any ideas on how to fix this bug? Thanks in advance!
  4. Hi folks, Quick question. When I enter an email in the newsletter box in the footer I get "Error: This email address is already registered". The only two hooks I have is the Header and displayFooter for the newsletter block. Now the email gets registered in the DB and I can see it, however the Error is thrown possibly cause it's called somewhere else so it hits it twice? If I remove the Header hook then all works well except I do not get any notification in the header no error and no success etc... I've searched through the forums but to no avail. Found one post but couldn't download the attached blocknewsletter.php to compare the edits made as he didn't describe what he did. Any help?
  5. You are DA MAN! You know what it was on my end? A typo! I just couldn't see it last night and I looked and looked and finally today with some fresh eyes typo was discovered. Thanks again!
  6. Hi, Thanks a lot. I went ahead and created the overwrite for controller but for some reason the smarty_function_mailto is throwing me out an error when I use it within the str_replace. If I replace it with whatever else such as 'test' it works fine. Any ideas? Thanks again!
  7. Thanks for the reply. I'm not sure how to integrate it into the $cms->content from the cms template file. I know I can use smarty mailto code for emails but trying to figure out how to encode emails from within the content area on the cms pages so they are hex.
  8. Hi folks, Quick question: Does anyone know how to hex encode an email address within the CMS? Say if you want to use an email address in the CMS for a static page [email protected] but you want to encode it. Using smarty template you could do {mailto address="[email protected]} but not sure how it works with the CMS. Should I be looking at the cms.tpl file to achieve this? Thanks in advance.
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More