Jump to content

dvoutakty

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

dvoutakty's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. V administraci ani mysql jsem to nenašel, ani kloudně nevím kde hledat, nicméně jsem zkoušel čísla od 1 do 6 a pořád to samé.
  2. Ahoj, kdo mi poradí? už jsem z toho nešťastný. Nejde mi vygenerovat xml, už jsem zkoušel mraky scriptů, ale každý dělá to samé. V Mozzile a Chrome zobrazí prázdnou stránku a v IE vypíše toto <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?> prefix mám jiný než ps, mohlo by to být tím? Díky za každou radu.
  3. A to ps_ najít konkrétně kde? Protože v tom scriptu žádné ps_ není :-(
  4. Teď bych teda potřeboval vyřešit to, proč jsem do toho hrabal. Nejde mi vygenerovat XML, vždy se zobrazí pouze prázdná obrazovka.Zdá se mi, že s tím nějak souvisí to, že se to nejmenuje PS_ ale dvoutakty_ ....nějaké nápady?
  5. objevil jsem někde starou zálohu nakopíroval to tam a najednou to jede, zajímavé však je, že oproti tomu co je na obrázku výše je jiné pouze heslo....zajímavé kažodpádně už to funguje, díky za ochotu.
  6. Když jsem to v administraci mazal, bylo tam: dvoutakty_ jinak nemám tam něco špatně? http://2i.cz/1658f2d80b
  7. Takže to mám přepsat na toto: define('_DB_PREFIX_', 'dvoutakty_'); ??? To už jsem zkoušel, ale nepomohlo to.
  8. Jenže mě nejde spustit ani administrace: http://www.dvoutakty.cz/admin19
  9. Dobrý den, prosím o radu. V administraci jsem vymazal předponu a od té doby nic nefunguje, ani samotný obchod ani administrace.Foto je z jiného shopu, ale já tam měl napsáno dvoutakty_ a teď tam není nic.Ještě před vymazáním jsem shop zálohoval. Moc tomu nerozumím, ale kdo mi s tím pomůže a vyřešíme to, budu se s ním finančně kompenzovat.Přikládám foto: pole Předpona jsem vymazal.
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More