Jump to content

pmenefee

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pmenefee

  1. Thanks, I found what I was looking for in the themeX.css.  I happen to be using theme4.css. Editing the background element was the solution.

     

    For me this is line 170.

    ul.product_list.grid > li .product-container:hover {
      background: #fff; /* THIS IS THE LINE TO BE MODIFIED */
      -webkit-box-shadow: 0 5px 13px rgba(0, 0, 0, 0.17);
      -moz-box-shadow: 0 5px 13px rgba(0, 0, 0, 0.17);
      box-shadow: 0 5px 13px rgba(0, 0, 0, 0.17);
    }
  2. It's closer... I think.  Here is the code I have and the results I'm getting.

     

    @media ( min-width : 1200px) {
        ul.product_list.grid>li.hovered .product-container {
            -moz-box-shadow: rgba(0, 0, 0, 0.17) 0 0 13px;
            -webkit-box-shadow: rgba(0, 0, 0, 0.17) 0 0 13px;
            box-shadow: rgba(0, 0, 0, 0.17) 0 0 13px;
            position: relative;
            z-index: 10;
            background: #000;
        }
        ul.product_list.grid>li.hovered .product-container .content_price {
            display: none;
            background: #000;
        }
        ul.product_list.grid>li.hovered .product-container .product-image-container .content_price
            {
            display: block;        
            background: #000;
        }
        ul.product_list.grid>li.hovered .product-container .product-image-container .quick-view
            {
            display: block;        
            background: #000;
        }
        ul.product_list.grid>li.hovered .product-container .functional-buttons,
            ul.product_list.grid>li.hovered .product-container .button-container,
            ul.product_list.grid>li.hovered .product-container .comments_note {
            display: block;        
            background: #000;
        }
    }

     

    Capture.PNG

  3. I sent the email and took a break.  When I returned everything was working again, so I'm not sure what was causing the problem.  I'm not really using a custom template, I'm just trying to change a few things with the demo template as a practice run. 

     

    I finally found "Live Edit" under Modules and Services -> Positions which has helped a lot.  Deleting a module from the page is simple enough but how do I add a module?

     

    Thanks!

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More