Jump to content

Trevy89

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About Trevy89

  • Birthday 11/30/1988

Trevy89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Well I am not able to view anything on Prestashop v.1.4.RC3 because of this error: Fatal error: Call to undefined method Smarty::registerPlugin() in /hermes/web01b/b1040/moo.grdistributioncom/config/smarty.config.inc.php on line 171 I would really love to get some kind of assistance in correcting that problem. But from what I have heard so far of this v1.4.RC3 it seems to be great and working excellent!
  2. Hi all, I just completed upgrading from PS 1.3.3 to 1.4.0.1.3 and now I am getting this error: Fatal error: Call to undefined method Smarty::registerPlugin() in /hermes/web01b/b1040/moo.grdistributioncom/config/smarty.config.inc.php on line 171 I am unable to go to the back office or front store nothing is coming up only the error above. Can someone please help me correct this as soon as possible I really need my shop back up and running!!! Thanks a million!
  3. ok well i double checked and saw that the error just went away but a other error came up which is: Parse error: syntax error, unexpected '<' in /hermes/web01b/b1040/moo.grdistributionscom/modules/homefeatured/en.php on line 5
  4. ok i got the site to come back up but know the Payment and Module Area in the admin area is giving this error message: Fatal error: Cannot redeclare class Gsitemap in /hermes/web01b/b1040/moo.grdistributionscom/classes/Module.php(323) : eval()'d code on line 423 What to do to correct this?
  5. Ok I am not getting any error the page is just died blank with nothing on it....
  6. Ok thanks for answering back Rocky Here is the message I am getting: Fatal error: Cannot redeclare class Configuration in /hermes/web01b/b1040/moo.grdistributionscom/classes/Configuration.php on line 310
  7. Hi guys and gals, I just upgraded my Presta shop from 1.3.1 to 1.3.2 and now when i am trying to login the admin area it’s coming up blank….It’s the first time I am upgrading with Presta so I am really concerned about losing all my data or something…Can someone please assist me? Thanks!
  8. Hi guys and gals, I just upgraded my Presta shop from 1.3.1 to 1.3.2 and now when i am trying to login the admin area it's coming up blank....It's the first time I am upgrading with Presta so I am really concerned about losing all my data or something...Can someone please assist me? Thanks!
  9. Hey John, Thanks alot bro it was set on Permission 666 but i placed it back to 664 and it worked....Thanks alot again you guys are the best!!!
  10. ok it has nothing in files John and it's strange because I have Generated the ".htaccess" file and the system is saying Update Successful but when I trying viewing the content of the file it's blank....So i believe that's the problem there
  11. Ok let me enable the Friendly URL because its currently disable and yes I did generate the content for the .htaccess file
  12. Hi can someone help me correct my SEO problem.... I have created the .htaccess file > enable the Friendly URL at the back office and plus double check to make sure that every catergoie and product has a friendly URL but still I am getting a " 404 Error Page Not Found" Can someone please help me correct this problem? I really would love to have that SEO working correctly. Thanks
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More