Jump to content

tutsiq1

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tutsiq1

  1. Jeg har fået et problem. Menuen i backend MODULER viser mig en blank side med fejlen "Siden ikke fundet".

    Jeg bruger Prestashop 1.7.3.3

    Jeg har ikke installeret noget for nyligt, men fejlen kan jo have været der i et stykke tid, uden jeg har opdaget.

    Er der nogen der kan hjælpe mig. Hvis der er en ekspert, der måske vil tage et kig på min side, vil jeg bliver meget glad 🙂

     

    Siden er https://zjoppen.dk

  2. Ja den geninstallerede jeg bare. 

    Måske jeg skulle overveje et andet system. Tak for svar, jeg ved desværre ikke hvornår problemet er opstået, men kan se, at det med det manglende "Modul" er der andre der har haft også . Prestashop er der faktisk en del bøvl med 🙂

  3. Ja, det med at der ingen ordrebekræftelse kommer frem når kunder betaler var der inden. Men at jeg ikke kan se siden med Moduler er kommet efter at jeg opdaterede og derefter rullede den tilbage fordi der var for meget uorden i den.

    Jeg er kommet ind i backend på en eller anden måde nu. Men der er stadig de føromtalte fejl,

  4. Hej alle.

    Når mine kunder har gennemført betalingen, får de en fejl 500 istedet for ordrebekræftelsen.

    Jeg kan simpelthen ikke greje hvad der er sket. Har forsøgt at opdatere, men det gik helt i fisk for mig. 

    Er der nogen der kan hjælpe mig?

    Jeg bruger Prestashop 1.7.3.3

  5. Jeg har flyttet min side over på andet domæne, ændret hvor jeg skal og også ændret hos Scanpay, som jeg bruger.

    ALt kører fint. Men når kunderne betaler deres ordrer, og bliver sendt tilbage fra betalingsvinduet til prestashoppen igen, popper denne fejl op:
    An error occurred while processing your request. Please try again

    Ordren er gået igennem og betalingen er helt som den skal være. Og der står også på siden, at ordren er gennemført.

    Jeg bruger Prestashop 1.7.3.3

    og template ap_tuck

    PHP version er 7.0.33

     

    Hilsen Ellen

     

  6. Hej.

     

    På en eller anden måde, har jeg fået Hurtigsøgning blokken flyttet ned under menuen i headeren.

     

    Jeg bruger Prestashop 1.6.1 og temaet er default-bootstrap.

     

    Siden er http://rilleit.dk/sale

     

    Kan nogen fortælle mig, hvordan jeg får den op over blokken med kurven?

     

    Jeg har forsøgt mig i css filen, men den bruger toppen fra menuen. Jeg har også flyttet rundt på rækkefølgen i Position header - altså på modulerne der er i header, men uden held.

     

    Hilsen Ellen

     

     

     

    Løst ved at tage et andet tema.

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More