Jump to content

tutsiq1

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tutsiq1

  1. Tak for alle jeres svar. Jeg er i fuld gang med at oprette en hel ny installation. Så det er bare at klemme på 🙂
  2. Det har jeg prøvet, men så vil den sket ikke vise noget i backend, og jeg må gendanne siden.
  3. Jeg har fået et problem. Menuen i backend MODULER viser mig en blank side med fejlen "Siden ikke fundet". Jeg bruger Prestashop 1.7.3.3 Jeg har ikke installeret noget for nyligt, men fejlen kan jo have været der i et stykke tid, uden jeg har opdaget. Er der nogen der kan hjælpe mig. Hvis der er en ekspert, der måske vil tage et kig på min side, vil jeg bliver meget glad 🙂 Siden er https://zjoppen.dk
  4. Ja den geninstallerede jeg bare. Måske jeg skulle overveje et andet system. Tak for svar, jeg ved desværre ikke hvornår problemet er opstået, men kan se, at det med det manglende "Modul" er der andre der har haft også . Prestashop er der faktisk en del bøvl med 🙂
  5. Jeg kan komme helt til ordren afgives, og der hvor jeg så skulle afslutte med bekræftelsen viser den at siden ikke findes. Men ordren er gennemført.
  6. Ja, det med at der ingen ordrebekræftelse kommer frem når kunder betaler var der inden. Men at jeg ikke kan se siden med Moduler er kommet efter at jeg opdaterede og derefter rullede den tilbage fordi der var for meget uorden i den. Jeg er kommet ind i backend på en eller anden måde nu. Men der er stadig de føromtalte fejl,
  7. Da jeg gjorde det i backend, får jeg nu denne fejl (kun i backend) Se billede Jeg har også lige opdaget, at jeg ikke kan bruge menuen i backend "Moduler" . Der er intet.
  8. Hej alle. Når mine kunder har gennemført betalingen, får de en fejl 500 istedet for ordrebekræftelsen. Jeg kan simpelthen ikke greje hvad der er sket. Har forsøgt at opdatere, men det gik helt i fisk for mig. Er der nogen der kan hjælpe mig? Jeg bruger Prestashop 1.7.3.3
  9. Jeg har flyttet min side over på andet domæne, ændret hvor jeg skal og også ændret hos Scanpay, som jeg bruger. ALt kører fint. Men når kunderne betaler deres ordrer, og bliver sendt tilbage fra betalingsvinduet til prestashoppen igen, popper denne fejl op: An error occurred while processing your request. Please try again Ordren er gået igennem og betalingen er helt som den skal være. Og der står også på siden, at ordren er gennemført. Jeg bruger Prestashop 1.7.3.3 og template ap_tuck PHP version er 7.0.33 Hilsen Ellen
  10. Åh undskyld. Ja det virker perfekt med Edge, og gør det også med IE nu hvor jeg fik PS opdateret til den seneste version. SÅ det var egentlig min egen fejl det ikke virkede :-)
  11. Jeg er egentlig ret glad for PS 1.7, lige bortset fra, at den ikke vil tilføje varer i Internet explorer. Andre browsere virker fint, og der er desværre stadig enkelte der stadig anvender IE. Er der nogen der har en løsning på problemet? Hilsen ellen
  12. Den fra Thomas Rosenstand er ret god :-) Er det ment som nok at gøre det på den måde, eller gør han grin med det?
  13. Den ligger faktisk inde i backend under Moduler og tjenester og under Valg. Jeg startede med at sortere efter pris med gratis først,, og der fandt jeg den, Så det er som nemt nok at finde og installere, og jeg synes også det er ret fint alle de moduler jeg alligevel ikke brugte nu skal installeres først.
  14. Er er nogen der kan hjælpe mig med mail alerts til PS 1.7 Jeg kan simpelthen ikke finde den :-) SVAR: Den ligger faktisk inde i backend under Moduler og tjenester og under Valg. Jeg startede med at sortere efter pris med gratis først,, og der fandt jeg den, Den hedder nu blot Mailnotifikationer
  15. Mange tak, det varlige det der skulle til :-)
  16. Nej Undskyld, det kan også virke underligt. Men jeg har været i koderne og ændret lidt, så det er som jeg vil have nu :-) Så problemet er løst.
  17. Jeg fandt et modul, men det sidder forkert sted. Koderne kan jeg nemt rette i, var bare hvis der var en nemmere måde at gøre det på. Jeg forsøger at lære prestashop fra bunden :-)
  18. Hej Jeg har på en anden side, set sådan en fin login blok i headeren. Kan nogen hjælpe mig, med at få den på min egen side? Lige nu er der kun et link til login, og synes ikke jeg kan finde hvor jeg ellers kan rette det til. Min side er: http://rilleit.dk/leje Jeg bruger Prestashop 1.6.1.1 Hilsen Ellen
  19. Ah hvor pinligt. Det kan man jo gøre i administrationsdelen ved at gå til Kunder - Grupper og vælge den gruppen man vil. Her kan man vælge at skjule Kurven for gruppen.
  20. Ah hvor pinligt. Det kan man jo gøre i administrationsdelen ved at gå til Kunder - Grupper og vælge den gruppen man vil. Her kan man vælge at skjule priser for gruppen.
  21. Hej. Kan jeg skjule priser på varerne for gæster der besøger webshoppen? Altså at der først er priser på varerne når man er logget ind på siden? Hilsen Ellen :-)
  22. Hej. Jeg forestiller mig, at jeg har Login-boksen i højre side af headeren. Det er ikke noget problem. Men når man så logger ind, vil jeg gerne have at Login-boksen forsvinder og der i stedet kommer Kurven frem på den plads i headeren. Altså Kurven er ikke synlig før man er logget ind. Er det muligt? Hilsen Ellen :-)
  23. Alle filer var der, men i .htacces filen var der kommet en underkategori med i url linjen. Da jeg slettede den, virkede det hele fint :-) Tak for hjælpen :-)
  24. Hej. På en eller anden måde, har jeg fået Hurtigsøgning blokken flyttet ned under menuen i headeren. Jeg bruger Prestashop 1.6.1 og temaet er default-bootstrap. Siden er http://rilleit.dk/sale Kan nogen fortælle mig, hvordan jeg får den op over blokken med kurven? Jeg har forsøgt mig i css filen, men den bruger toppen fra menuen. Jeg har også flyttet rundt på rækkefølgen i Position header - altså på modulerne der er i header, men uden held. Hilsen Ellen Løst ved at tage et andet tema.
  25. Det mener jeg, men overskriver lige for en sikkerhed, og så vender jeg tilbage med om det hjalp :-)
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More