Jump to content

pbweb99

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

pbweb99's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. This is the best deal for one of a life time. 5 stars modules and 5 stars customer service. Thanks Lof team keep up your good work.
  2. Rocky, wow great, i think we're getting there. I can search for location # on back end now. except the result didn't display correctly. please check the img.
  3. Thanks Rocky, I've follow your instruction. However, I still wouldn't be able to search for location #. Also it didn't display rite. Please check the attach imgs. Any help would be great.
  4. Need help for adding another column in backend for search result page. I'm looking to add column "location" and can be search. Please check attachment img for detail.
  5. Mats, Thanks for the help. Here is the full code for that. <p id="product_location" {if isset($groups) OR !$product->location}style="display: none;"{/if}><label for="product_location">{l s='Location :'} </label><span class="editable">{$product->location|escape:'htmlall':'UTF-8'}</span></p> I don't know if the location # can be searchable, but i will check it and let you guy know. Also, is there anyway, i can do search location # for backend on the search box.
  6. Hello, I'm looking to add product location ID to product page just like reference ID. If possible, the location id can also be search from either both front end and back office. Any help, please....
  7. Is there anyway to make the filter section can also filter Categories?
  8. I'm using FAQ from page 15. with ps 1.4.2. Does any one having problem with IE8. works fine on firefox and safari. however. it doesn't work on IE8. please help
  9. Problem Solved: I was a little noobs, what happened was my backup images wasn't completely full, because i download FTP thru a third party software. So i requested, the host send me full backup. after upload all the images. everything work great now.
  10. one more thing, it's look like my TMP folder does have all the img of the products. what is this tmp for is for and how do i work this out?
  11. i also find out that each of the images folder only show 1998 img. where are the rest goes? any one have any idea. please help/
  12. Hi, So this is what i found out. My img/p folder doesn't have all the images of my products. what funny is my current 1.3.1 version site has everything displaying fine, but it seem alot of imgs are missing from that folder. Any idea?
  13. T-bird (Andy) The three media box on my backend is clear. There are no info on them. Problem must be something else. Can it be my SSL was on while i upgraded the site?
  14. Ahhhh any help please. It pretty annoying when i can't upgrade my site. I followed permission instruction, and all the steps. upgraded is successfully done with no error. However, there are alot of missing imgs.
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More