Jump to content

haket

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • First Name
    h.
  • Last Name
    ketzer

haket's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. We had the same problem. The reason for the problem was in our case: in tables ps_image and ps_image_shop contain entry's for images. But in table ps_image existed entry's for ALL products - also for products without images. The solution was deleting the entry's from ps_image for whom there where not yet images uploaded.
  2. Dag Peter, Bedankt voor de tips. Ik heb ze nagelopen maar het zat hem in wat anders. Na het nodige zoeken en uitproberen werd ik op het goede spoor gezet door https://www.prestashop.com/forums/topic/548616-error-while-creating-additional-image/?hl=%2Berror+%2Bwhile+%2Bcreating+%2Badditional+%2Bimage&do=findComment&comment=2399188. Het probleem werd bij ons veroorzaakt doordat in tabel ps_image entry's waren opgenomen voor ALLE producten. Dus ook voor de laatst toegevoegde producten waarbijr nog geen geen foto's geplaatst waren. Dat leek niet goed te zijn: als ik een foto weghaalde bij een product dan werd de bijbehorende entry (id op scherm 'producten' is gelijk aan veld id_product) in tabellen ps_image en ps_image_shop verwijderd. Als ik vervolgens de foto weer toevoegde werden er in beide tabellen weer nieuwe entry's toegevoegd maar dan met een hogere waarde voor veld id_image. De uiteindelijke oplossing was het verwijderen van alle regels uit ps_image waarvoor nog geen foto's geplaatst waren. Dus bedankt voor je tips en wellicht kunnen anderen weer worden geholpen met deze beschrijving. Met vriendelijke groet, Hans ten Have
  3. Dank voor je snelle reactie! Hostingpakket is niet over de limiet. De rest moet ik even door mijn man na laten kijken, want daar begrijp ik helaas niet zoveel van...
  4. Voorheen kon ik altijd met gemak meerdere foto's bij een product uploaden. Echter gisteren kon ik bij een artikel slechts 1 foto uploaden. Een tweede en verder gaven foutmeldingen. Bij volgende artikelen lukte het helemaal niet meer om up te loaden. Wie kan mij z.s.m. helpen? Klanten zitten te wachten foutmelding: Fout opgetreden tijdens het aanmaken van de extra afbeelding. (ook als het de eerste foto bij een artikel is)
  5. Bedoel je de pagina die online staat? of achter de schermen? Het maffe is dat wanneer ik het in de pagina die online staat even verander, het wel werkt. Maar goed dat is natuurlijk geen blijvende verandering. Moet ergens in de host veranderd worden...
  6. Dankje Petccob! Cache leeggemaakt en andere browser geprobeerd en joehoe...hij doet het weer goed! Dank aan alle meedenkers!!
  7. Dankjewel Prestashop Fanatic. Ik heb het volgende nu ingevuld: <div id="header_logo"> <a href="http://www.viltz.nl/ " title="{$Shop_name|escape:'html':UTF-8')"}> <img class="logo img-responsive" src="{$logo_url}" alt="{$shop_name|escape:'html':'UTF-8'}"{if isset($logo_image_width) && $logo_image_width} width="{$logo_image_width}"{/if}{if isset($logo_image_height) && $logo_image_height} height="{$logo_image_height}"{/if}/> </a> ​ Maar helaas werkt het nog niet....
  8. Weer een nieuwe poging ondernomen, maar helaas zonder succes... Dit is wat ik te zien krijg... <a href="{if isset($force_ssl) && $force_ssl}{$base_dir_ssl}{else}"{$Base_dir}"{/if}" title="{$Shop_name|escape:'html':UTF-8')"}> <img class="logo img-responsive" src="{$logo_url}" alt="{$shop_name|escape:'html':'UTF-8'}"{if isset($logo_image_width) && $logo_image_width} width="{$logo_image_width}"{/if}{if isset($logo_image_height) && $logo_image_height} height="{$logo_image_height}"{/if}/> </a>​ Wie kan mij helpen?
  9. Heb net de update naar 1.6.1.1 gedaan, maar helaas dat heeft ook niet geholpen.... Hoop dat er nog iemand een tip heeft???
  10. Weet je wnneer deze komt? Nu kan ik dus geen nieuwe producten plaatsen....
  11. SOLVED....Na een periode van ziekte wilde ik gisteren weer nieuwe producten in mijn webwinkel zetten. De eerste ging redelijk goed, hoewel de knop 'opslaan en blijven' na enige tijd ging reageren als de knop 'opslaan'. Het tweede product was al een crime om er op te krijgen, maar dat lukte na een half uur ook, maar daarna was het over. Bij het derde product kwam ik alleen maar bij productbeschrijving. Zodra ik de hele pagina had ingevuld en op 'opslaan en blijven' of de 'opslaan' knop had gedrukt, bleef alleen het artikelnummer staan en de rest verdween als sneeuw voor de zon. Dit ook op een andere computer geprobeerd, maar zelfde resultaat. Op deze manier krijg ik dus geen producten geplaatst...wie kan me alsjeblieft helpen?? Mijn dank is zeer groot...
  12. Dank jullie wel...Ik ga het meteen proberen!!
  13. Bij de pc's, mobiels en tablets met een iets oudere versie komt de webshop perfect door. Bij de nieuwere versies krijgen ze de webshop nog in opbouw te zien, maar niet de klare versie. Wat is er aan de hand?
  14. Hallo, Graag zou ik een hyperlink naar mijn originele website toevoegen aan mijn logo op de webshop. Zodat je terug kunt naar de originele website. Wie helpt?
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More