Jump to content

moizizzy

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About moizizzy

  • Birthday 02/26/1990

Profile Information

  • Location
    India
  • First Name
    Moiz
  • Last Name
    Izzy

moizizzy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

1

Community Answers

  1. I too was getting this error seems to be an error with the latest version of Prestashop. As an immediate fix I replaced the www/js/tiny_mce folder with the latest version downloaded from their official website https://www.tinymce.com/download/ - However this diables some useful features like font colour or any colours for that matter and is not as comprhensive as the one that comes inbuilt
  2. Nope I did after. But I fixed the problem. I went into my root folder and replaced the tiny_mce folder within the js folder in the root www directory, with the latest version of tiny_mce found here https://www.tinymce.com/download/ Some older posts on prestashop guided me towards that. But thank you very much for you help vekia.
  3. Console only shows the following errors GET http://www.atctools.com/Backoffice/themes/default/fonts/fontawesome-webfont.woff2?v=4.3.0 index.php?controller=AdminProducts&id_product=35&updateproduct&token=800060e……:908 GET http://www.atctools.com/Backoffice/themes/default/fonts/fontawesome-webfont.woff?v=4.3.0 jquery-1.11.0.min.js:4 Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience. For more help, check https://xhr.spec.whatwg.org/. jquery-1.11.0.min.js:4 Invoking 'send()' on a sync XHR during microtask execution is deprecated and will be removed in M53, around September 2016. See https://www.chromestatus.com/features/5647113010544640 for more details.
  4. HI, I am using the latest version of prestashop 1.6.1.6 with the latest version of PHP 7.0.9 and I am seeing that when I goto add a new product, earlier I use to get a nice GUI visual text editor. Now I do not even get a plain input box where I can type in the product Short or Long Description. Please help urgently as this is preventing me from updating any more products.
  5. I have removed the language as I dont need it at the moment. With regards to the manufacturers logo. It isint mapped correctly thank you for flagging. I will fix that
  6. Thank you for the valuable feedback. I will try and incorporate all of it.
  7. Hi, Thank you all in advance for the valuable feedback. My website link is: atctools.com Do share any feedback you can find. Also I'm using IIS in Windows if anyone can share the Web Config file I can use to enable friendly url would appreciate it. Or advise if only how I can remove index.php on home page.
  8. Hi I was trying to configure friendly url on my website www.atctools.com. I have an IIS Server running the prestashop web store. and now both my back office and front office are not available. I enabled friendly URL and then added some rules manually to the Web.Config file. I have removed all the configuration from my web.config but the website BO and FO are still not coming up. All other sites on my server are still running just this one is gone?
  9. Hi tuk66, I was able to solve this. Solution --> I was using plesk from parallels and modifying the php memory limit there which for a reason unknown wasnt affecting the config in php.ini. SO i went into IIS Manager and then updated the memory limit from 128M to 512M and the problem was solved; Thank you for help
  10. Hi, I have installed PrestaShop on WIndows 2008 with IIS 7 and I set up a customer account to test the checkout. It works fine till the last page. When i select the payment method - Either COD / Cheque / Bank Wire. It shows the below page 1. I have checked permissions on the folder to read write for all IIS Users 2. I have increased the memory limit to 512M and then 1G for php scripts (previous 64M same error always) 3. I have enabled - define('_PS_MODE_DEV_', true); still getting the same error message 500 Internal server error no other details. 4. I have enabled force compile in the admin area and tried to checkout. No Luck I am totally out of ideas. Can someone please help URL: http://atctools.com/index.php?fc=module&module=cheque&controller=validation Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Web Server at atctools.com
  11. i am running Prestashop on my windows IIS VPS I have read through the forums and tried the following Have changed domains so have a new folder for the new domain I copied all files from old domain to new domain Copied the Db and created a new Db Deleted htaccess file Modified the settings file to point to new Db (although both on same server so I'm guessing that would be indifferent) Have changed the config file to refer to the new domain But I'm still getting a 500 error in not even able to debug despite enabling debugging on the define.inc file
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More