Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

  1. Past hour
  2. https://github.com/PrestaShop/PrestaShop/issues/10640
  3. mikka66

    Technique lazy-load

    Bonjour, désolé pour ma réponse un peu tardive , j'aimerai d’abord rajouter la class lazy load sur toutes les images de mon site internet que j'aimerai charger de façon progressive de cette façon: exemple : <img class="lazy-load" src="/images/blank.gif" alt="" data-src="http://www.exemple.com/images/big-image.png" /> et rajouter le script javas script (c discount utilise cette technique) <script> !function(){function e(e){var t=0;if(e.offsetParent){do t+=e.offsetTop;while(e=e.offsetParent);return t}}var t=window.addEventListener||function(e,t){window.attachEvent("on"+e,t)},o=window.removeEventListener||function(e,t,o){window.detachEvent("on"+e,t)},n={cache:[],mobileScreenSize:500,addObservers:function(){t("scroll",n.throttledLoad),t("resize",n.throttledLoad)},removeObservers:function(){o("scroll",n.throttledLoad,!1),o("resize",n.throttledLoad,!1)},throttleTimer:(new Date).getTime(),throttledLoad:function(){var e=(new Date).getTime();e-n.throttleTimer>=200&&(n.throttleTimer=e,n.loadVisibleImages())},loadVisibleImages:function(){for(var t=window.pageYOffset||document.documentElement.scrollTop,o=window.innerHeight||document.documentElement.clientHeight,r={min:t-300,max:t+o+300},i=0;i<n.cache.length;){var a=n.cache[i],c=e(a),l=a.height||0;if(c>=r.min-l&&c<=r.max){var s=a.getAttribute("data-src-mobile");a.onload=function(){this.className="lazy-loaded"},s&&screen.width<=n.mobileScreenSize?a.src=s:a.src=a.getAttribute("data-src"),a.removeAttribute("data-src"),a.removeAttribute("data-src-mobile"),n.cache.splice(i,1)}else i++}0===n.cache.length&&n.removeObservers()},init:function(){document.querySelectorAll||(document.querySelectorAll=function(e){var t=document,o=t.documentElement.firstChild,n=t.createElement("STYLE");return o.appendChild(n),t.__qsaels=[],n.styleSheet.cssText=e+"{x:expression(document.__qsaels.push(this))}",window.scrollBy(0,0),t.__qsaels}),t("load",function e(){for(var t=document.querySelectorAll("img[data-src]"),r=0;r<t.length;r++){var i=t[r];n.cache.push(i)}n.addObservers(),n.loadVisibleImages(),o("load",e,!1)})}};n.init()}(); </script>
  4. num47

    Paypal v4.3.3 - PS 1.7.2.4

    Is there any way to tell the module to load USD currency even though the shop default currency or user set currency is different? I mean, my country currency is not supported on PayPal. But, i kinda have to keep that as my default currency. And, i want to give my users an option to pay using PayPal as well. If i set the PayPal payment system be activated for "Customer Currency" then my customers would get the option to pay using PayPal but it wouldn't work 'cos paypal will try to work around my default currency which paypal don't support right now. So, even though they get an option they will not be able to pay using it. Only way i can do that is if somehow it automatically load the whole thing in USD. Any Idea guys? Thanks
  5. Rodrigo B Laurindo

    HTTP Error 505 cuando trato de recuperar contraseña

    Hola ¿Cuál es tu versión de PHP?
  6. Someone is sending spam emails using my customer sign up. They are signing up as a new customer and sending spam through the welcome email that the site sends out. I am running Prestashop 1.6.1.19. Does anyone know how to stop it? I have disabled the welcome email but this isn't ideal. Any ideas? Many thanks, Stephen
  7. Cześć, mam problem, z uwagi na konieczność zmiany domeny musimy przenieść sklep na inną, nową. aktualnie jest: www.domena1.pl ftp: domena1.pl/wwwrot <- tu są wszystkie pliki strony baza danych: domena1 Chciałbym aby na serwerze był w miarę porządek i chciałbym aby teraz było www.domena2.pl ftp: domena2.pl/wwwrot baza danych - zostaje ta sama aby nie utracić pracy z kilku miesięcy. Jak to zrobić? Obecnie czekam na przeniesienie domeny z home.pl na zewnętrzny serwer Czy wystarczy, że przerzucę pliki z katalogu domeny1 na domene2 i w bazie danych zmienię adres na nową domenę w tabeli ps_shop_url ? Z góry dziękuję za pomoc.
  8. je sais bien que tu as raison, maintenant le choix de l'hebergement n'est pas evident, je regarde, cest pas evident...
  9. posibles soluciones recupera copia de seguridad instala limpio PS, exporta datos de categorias e importa en la tuya crea un csv ,2 categorias indica id 1 y 2, 2 hija de 1,escribe nombres, importa
  10. Ben pas de site fonctionnel = 0 de CA pour les 10 mois à venir, pour moi le calcul est vite fait^^
  11. Buenas tengo un problema con prestashop cree un usuario de prueba y cuando voy a la tienda y le doy recuperar contraseña y ingreso el correo del usuario de prueba que cree, y doy clic en el botón "Enviar enlace para reestablecimiento de contraseña", me da error HTTP Error 505. Habilito el modo depuración en prestashop y me presenta la siguiente información: Agradezco infinitamente la ayuda que me puedan brindar.
  12. Today
  13. Poradziłem sobie w inny sposób dodając {if $cart->getordertotal()<1000} {/if}
  14. Hallo rictools, auch mit neu angelegten Codes geht es nicht. PHP Version ist 7.2 und sollte die gleiche wie vorher sein. Wenn ich den Override der Fremdmodule ausschalte, ist dann alles wie vorher wenn ich es wieder einschalte oder besteht Gefahr etwas anderes zu zerschießen? Und wenn es dann geht, wie finde ich raus an welchem Modul es liegt 🤔 P.S. Danke für den Tip mit dem Namen. Müssen wir mal ändern. Grüße Ingo
  15. Comme expliqué plus haut Eolia, j'y pense très sérieusement, mais étant engagé encore 10 mois, ça me fais un peu mal de payer deux hébergements ...
  16. Tak. Robiłem już różne cuda... Teraz odkryłem że najlepsze w tym wszystkim jest to że dzieje się to tylko na serwerze nazwa.pl Zainstalowałem tą samą wersję i ustawiłem wszystko tak samo na serwerze futurehost.pl i wszystko działa poprawnie... O co chodzi? Wersja php ma coś do tego?
  17. Gdy na stronie głównej najadę myszką na produkt to pojawia się lupa i napis "Szybki podgląd". Lupę wyłączyłem, napis zmieniłem w tłumaczeniach na "Zobacz produkt" ale chciałbym aby po kliknięciu napisu "Zobacz produkt" otworzyła się strona z produktem a nie okno popup. Wie ktoś może jak to zrobić? Prestashop 1.7.5
  18. Ohh @Curious had vandaag geen tijd om je te antwoorden. Die was mogelijk aan het zwartrijden bij de gvb. Zeker weten doen we het niet, hij verteld er niets over maar waar gierigheid toch allemaal niet toe kan leiden joh... Oké succes en houdoe!
  19. Dieu de bénisse Eolia... ♥️ Le problème venait effectivement du modèle packlink... J'ai passé toute la journée dans les bugs, les Mises à jour, le serveur... J'avais plus de neurone et je n'avais pas vu... Merci 1000x Eolia, ♥️
  20. iamtheboss

    Paypal Xpay o Stripe ?

    Confermiamo, non usate paypal, è una schifezza, sicurezza zero, la gente deve smettere di usarlo !!!
  21. Hi, how can we block the ip address ? Some people are spamming everytime from the same ip. Thanks
  22. Hey daar onze allergrootste gierige gierigaard (op curious na) is weer terug. Gezellig! Waarom plaats je niet gewoon weer een bericht op hoofdkraan.nl, misschien willen demense nu wel voor zelfs -20 / uur voor je geweldige winkel aan de slag. Of was het de vorige keer misschien toch niet zo'n succes? Oké, succes en houdoe!
  23. W sklepie mam zrobione dwie kolumny. Gdy otworzę stronę na telefonie to najpierw wyświetla się lewa kolumna a później prawa z produktami. Jak to naprwaić?? Prestashop 1.7.5
  24. Ben si, c'est le principe d'un répertoire /temp... Non, mais il va falloir sérieusement penser à prendre un hébergement plus sérieux.
  25. lunaroja

    Textos en galego para web en inglés

    Genial que no hayas perdido los datos.
  1. Load more activity
×

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More