Ahoj, muzes se pls podelit? Urcite by to slo nalinkovat sem do fora.
Team members online:
|

|
|
|||
|
Newcomer
![]() Messages :
Ahoj, muzes se pls podelit? Urcite by to slo nalinkovat sem do fora. |
|
|
|
|
|
|||
|
Beginner
![]() Messages :
Aloha všem, btw. i když to nepatří sem, tak kdyby měl někdo nějakou dobrou šablonu nebo dokázal pomoci, jsem jedno velké ucho EDIT: teď pracuji na překladu e-mailů, jakmile to budu mít, pošlu to také sem |
|
|
|
|
|
|||
|
Beginner
![]() Messages :
Ahoj. File Attachments
|
|
|
|
|
|
|||
|
Beginner
![]() Messages :
Ahoj. dávám k dispozici svoji verzi češtiny (z RC3). Vemte si z ní co je potřeba. Myslím, že je toho přeložené dost (balík má větší velikost než poslední balík zde na fóru). Snad se bude hodit Děkuji, je lepší |
|
|
|
|
|
|||
|
Beginner
![]() Messages :
Bezva. Některé překlady určitě nemají tu správnou češtinu Počkám s dalším překladem na to, až se objeví spojený balíček překladů – abych pracoval více koordinovaně. |
|
|
|
|
|
|||
|
Beginner
![]() Messages :
Bezva. Některé překlady určitě nemají tu správnou češtinu Credit slip by mělo být něco jako faktura nebo dodejka… každopádně jdu pracovat na spojení našich prací a pak to uploadnu |
|
|
|
|
|
|||
|
Regular
![]() ![]() ![]() Messages :
Zdravim, |
|
|
|
|
|
|||
|
Regular
![]() ![]() ![]() Messages :
Aloha všem, Ahoj, Ja jsem pred mesicem nevedel co css znamena a sablonu jsem si nakonec sam upravil docela podle meho gusta |
|
|
|
|
|
|||
|
Beginner
![]() Messages :
Zdarvím všechny české uživatele Prestashopu. Nejdříve díky moc za překlady, fakt to bodlo Mám velkou prosbu.Přišel už někdo na to jak vyřešit problém se zobrazováním českých znaků Díky moc. Luděk. |
|
|
|
|
|
|||
|
Beginner
![]() Messages :
Zdravim, kdyby nekdo mel zajem maily z RC3 jsou zde http://frantisek.strahov.org/cs.rar vice mene prelozene, krom jednoho + zmenena ta oskliva ruzova na modrou. Btw nevite nekdo jak zmenit na cestinu Subjekt prave techto mailu? Porad mi chodi jen v ang. Diky Frantisek Musis si v backendu prepsat statusy objednavek. Ty pak chodeji v predmetu mailu (napr. Čeká na platbu převodem). - Jinak co se tyce toho exportu do PDF, tak jsem zkusil vse co jsem nasel a porad je vysledek stejny. - Dalsi vec je format datumu. Uz se to nejak resilo? Ja mam porad mm-dd-yyyy, ale je pravda, ze toto jsem jeste moc neresil x) |
|
|
|
|
|
|||
|
Apprentice
![]() ![]() Messages :
Tak jak to teda vypada s tou cestinou??? Od wlchecka se mi podarila nainstalovat, ale cestina od bretaka ne… dorvalo me to, ze archiv nesel rozbalit… takze tam toho pak moc prelozeneho nebylo… PDF sem se u RC3 taky snazil resit podle nejakych navodu co sem nasel, ale uspesny sem nebyl, i kdyz sem sel krok po kroku… tak snad se jim to podari… zatim me to celkem hmozdi… |
|
|
|
|
|
|||
|
Club Member
![]() ![]() ![]() ![]() Messages :
jj, je to faktura a to, co je normalne pojmenovane “faktura” je vlastne “zalohova faktura” |
|
|
|
|
|
|||
|
Club Member
ted jsem koukal na ten preklad mailu od hujera. No nevim jak jste na tom vy, ale kdyz me po objednavce prisel mail s oslovenim “Ahoj”, tak jsem se zhrozil. pri zmene objednavky na Zaplaceno se v emailu dovim platba byla vracena. no fakt by to chtelo vice citu pri prekladani. |
|
|
|
|
|
|||
|
Beginner
![]() Messages :
hehe, to o čem píšeš jsem měl také tendenci to tak přeložit, dokud jsem si to nepřečetl celé x) Jinak největší hlavu mi lidi dělá ten pdf dokument, protože jsem zkusil možné i nemožné a stále mám místo diakritiky blbosti a nemám nápad, jak to obejít apod. |
|
|
|
|
|
|||
|
Club Member
no s pdf-kem jsem to castecne opravil, musis si do tools/fpdf/font nahrat spravne vygenerovane fonty http://www.prestashop.com/forums/viewthread/3072/P15/. presto se mi tam zobrazuji spatne ě, č, ř, ď ť, ů a ň, zbytek pismen se zobrazuje dobre. tzn. problem win1250/latin1. ale to uz je zalezitost nekde v prestashopu |
|
|
|
|