Vote to Improve PrestaShop

PrestaShop Forum: Build a free online shop. Count on the Community!

The best place in the world to ask questions about PrestaShop and get advice from our passionate community!

PrestaShop Forum: Build a free online shop. Count on the Community!

Jump to content

 
Photo

rotating picture module??


  • Please log in to reply
14 replies to this topic
Omega

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 217 posts

Posted 29 December 2008 - 10:11 PM

Is there a module that will allow me to rotate pictures on the home page like the one on this members page. I cant find it.

http://www.ann-secre...ashop/index.php

ToysStore

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts

Posted 09 January 2009 - 03:40 PM

nobody?

is it perhaps just a flash movie?

kaspars

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts

Posted 10 January 2009 - 12:19 AM

This is flash banner :)

Niintek

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts

Posted 11 January 2009 - 09:17 PM

You could also use animated Gif, not really nice but itll work. You can try to use a Php rotator in your index.tpl, but then you should be careful.

Static

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 189 posts

Posted 12 January 2009 - 03:20 AM

I think heiloiceberg has a modue that will allow flash in editorial
www.ezytrader.com

hieloiceberg

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 480 posts

Posted 12 January 2009 - 05:01 AM

http://www.jobdao.ne...shslideshow.htm
FarmVille Addict ;-)

Star

    PrestaShop Addict

  • Members
  • PipPipPip
  • 618 posts

Posted 27 January 2009 - 05:30 AM

http://www.jobdao.net/jslideshow/free_flashslideshow.htm



I really have no idea on Flash. I download this jobdao slide show, and changed the images and links, but I don't know how to embed it into the advertising module. Can somebody tells me other than change the images and links, what else do I have to do? And how to embed it into the advertising module?

Thank you very much for all of your help.

sikhstores

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 08 February 2009 - 05:43 PM

static , where did you got that module showcase used on your site the sliding one?

http://www.ezytrader.com

Static

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 189 posts

Posted 08 February 2009 - 06:05 PM

its a script called "picture flow" i found... i never released the moduel for it
www.ezytrader.com

sikhstores

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 09 February 2009 - 06:57 PM

static . can you help me giving that. module. plz

Ardian Yuli Setyanto

    PrestaShop Fanatic

  • Moderators
  • 1031 posts

Posted 09 February 2009 - 11:58 PM

http://www.jobdao.net/jslideshow/free_flashslideshow.htm



I really have no idea on Flash. I download this jobdao slide show, and changed the images and links, but I don't know how to embed it into the advertising module. Can somebody tells me other than change the images and links, what else do I have to do? And how to embed it into the advertising module?

Thank you very much for all of your help.



You have to edit file blockadvertising.php in function hookRightColumn

Burhan BVK

    PrestaShop Addict

  • Members
  • PipPipPip
  • 936 posts

Posted 10 February 2009 - 04:22 AM

I am thinking of making a JQuery based module that does this, but could not get around to doing it yet. Too many projects right now.
BVK Software Professional web & application development and Commercial PrestaShop Modules

thiswholesale

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 21 November 2009 - 02:12 AM

http://www.jobdao.net/jslideshow/free_flashslideshow.htm



I really have no idea on Flash. I download this jobdao slide show, and changed the images and links, but I don't know how to embed it into the advertising module. Can somebody tells me other than change the images and links, what else do I have to do? And how to embed it into the advertising module?

Thank you very much for all of your help.



You have to edit file blockadvertising.php in function hookRightColumn




What do you have to type in when you edit the blockadvertising.php?

ejectcore

    PrestaShop Addict

  • Members
  • PipPipPip
  • 833 posts

Posted 22 November 2009 - 06:29 AM

This can simply be achieved with jquery cycle.
It really depends on if you require administration for the module to insert the images into the images into the DB.

We have in fact created a gallery project for prestashop for one of our clients but currently this contains core modifications to admin, we plan to create a Gallery plug-in for "CMS Pro":http://ejectcore.com/2-pro-modules which should be released within the next few months.
Filter Search Pro 2.5 Now Available
Backwards compatible with 1.2/1.3/1.4
Now Compatible with 1.5

Jack

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 239 posts

Posted 24 March 2010 - 06:32 AM

This one is good. It is free. http://www.prestasho...h_rotate_banner




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users