PrestaShop Forum

The best place in the world to ask questions about PrestaShop and get advice from our passionate community!

PrestaShop Forum

Jump to content

objednani bez registrace

12 replies to this topic
vigel

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 271 posts
Ahoj,
vyresil nekdo moznost objednat bez registrace? Treba jako novy modul?
Slibovali to ve verzi 1.1 ale nikde to nevidim.
Ma nekdo nejakou radu.
Můj obchod
www.mamaobchod.cz
www.pyzama-zupany.cz
www.kojendo.cz

Kaspi88

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 206 posts
Něco náhodou novýho o nákupu bez registrace? Pokud budu mít čas zkusím do PS zabudouvat nějakej vytvořenej modul obyčejného scriptíku na nákup bez registrace. Největší problém bude to spárovat s košíkem a databází :D Až bude čas tak se na to mrknu. Škoda že do toho nešli programátoři prestashopu. Snad se časem dočkáme ;)

haVaj

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 89 posts
Co takhle jen upravit stavajici objednavkovy proces tak, ze bude registrace jako nenasilna verze objednavky.
Tzn. vyplnoval by zaroven email i adresu a heslo by se automaticky generovalo a posilalo po dokonceni objednavky.
Proste ze by se clovek objednanim jakoby automaticky zaregistroval. Registrace je stejne jen zadani emalu a hesla, pak uz se pise adresa stejne jako kdyz se vyplnuje pri objednavce bez registrace.
starám se o eshop PaciPaci.cz ... mé poslední tvorby ŽijemeSportem.cz a AppleMix.cz

vigel

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 271 posts

From 1231365730:

Co takhle jen upravit stavajici objednavkovy proces tak, ze bude registrace jako nenasilna verze objednavky.
Tzn. vyplnoval by zaroven email i adresu a heslo by se automaticky generovalo a posilalo po dokonceni objednavky.
Proste ze by se clovek objednanim jakoby automaticky zaregistroval. Registrace je stejne jen zadani emalu a hesla, pak uz se pise adresa stejne jako kdyz se vyplnuje pri objednavce bez registrace.

dobrej napad , otazka KDO TO DA DOHROMADY :-)
Můj obchod
www.mamaobchod.cz
www.pyzama-zupany.cz
www.kojendo.cz

newpresto

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 232 posts
Nějaké řešení jsem našel na tureckým nebo indonéským foru,něco počeštil a na lokalu to jde.Určitě by se hodily poznatky někoho,kdo rozumí kodu :-) Co se týče návodu,tak jsem sesmolil texťák,ale jde jen o přepsání authentication.php v rootu a authentication.tpl v šabloně a překlad pár řádků v BO.

Attached Files

haVaj

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 89 posts
podle toho screenu je to hodne podobne verzi od Kaspi88 http://prestashopces...bez-registrace/
ale neinstaloval jsem, takze porovnani necham na jinych ... ja jsem spokojeny se svou verzi :)
starám se o eshop PaciPaci.cz ... mé poslední tvorby ŽijemeSportem.cz a AppleMix.cz

Kaspi88

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 206 posts
já plánuju, že dám ty moje ke stažení ale nevím jestli se v nich někdo vyzná.. mám totiž ty zdrojáky propletený ještě s Ič, Dič a nevím jestli jsem tam nedělal ještě nějaké úpravy ;-)
Kdo by měl zájem napište http://prestashopces...-bez-registrace do komentářů nebo na uvedené kontakty a já až budu mít čas se pokusím napsat návod a dát ke stažení.. Mě by se líbilo kdybych mohl spojit ty moje zdrojáky se zdrojáky haVaje a mohla by vzniknout nejlepší verze nákupu bez registrace :-D

Bronikus

PrestaShop Addict

• Members
  • PipPipPip
  • 544 posts
Jediný problém vidím v zápisu do překladu v BO neb se to musí udělat NATVRDO do souboru authentication.tpl ačkoliv jsou atributy tohoto jmenovaného nastaveny pro zápis, BO kopne chybu "nelze zapisovat" takže jsem to musel dopřeložit-doplnit přímo!

:-S
Super gut die besten ...!

| ICQ: 328251980
| Skype: bevelors

sevendays

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 95 posts
modul bez registrace, který funguje tak jak má, tzn. opakovaný nákup na tentýž email , nikde neuvidíte v průběhu ani slovo o registraci, automaticky vás to odhlásí jakmile odešlete objednávku, - tady můžete vyzkoušet http://www.happygrow.cz

Toebiash

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 87 posts
A který je to tedy ve výsledku modul? Tvůj vlastní, nebo někde odtud z fóra?
Nerdi.cz
- FAN-SHOP - Komiks (Comics, Comix, Komiks;), manga, film, figurky, plakáty, trička, placky, gadgety - vše pro Nerdy :)
Čeština do Presty 1.2

sevendays

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 95 posts
je to modifikace z anglickýho fora, přidáno 80 procent kódu

kubik104

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 46 posts
sevendays: a poskytnes nam ten modul? :)
www.nalepuj.cz - BETA

sevendays

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 95 posts
Modul Vám nainstaluju, potřebuju server, jméno a heslo. Pokud chcete udělat demo, abyste měli přístup k adminu, není problém. Jinak zdrojáky neposkytuju, modul nebyl zadarmo. Další info po mejlu.