Stáhnul jsem si modul Weather http://www.prestasto...her--meteo.html
A hází mi to u něj chybu v popisech počasí
--------------------------------------------------------------------------------
pá
Mo¾nost de¹tì
Nejnižší: 5°
Nejvyšší: 16°
èt
Èásteènì oblaèno
Nejnižší: 22°
Nejvyšší: 34°
Nevíte co s tim?
A hází mi to u něj chybu v popisech počasí
--------------------------------------------------------------------------------
pá
Mo¾nost de¹tì
Nejnižší: 5°
Nejvyšší: 16°
èt
Èásteènì oblaèno
Nejnižší: 22°
Nejvyšší: 34°
Nevíte co s tim?
Ten modul nemá český překlad. Takže jsi si ho udělal sám a něco se nepovedlo. Problém bude v kódování souboru cs.php. Asi nějaký ruční zásah. Přiložení tohoto souboru by se hodilo.
Aha, ajo, tak normálně si najet ve free modulech http://addons.presta...es-prestashop#3 a stáhnout si Module Weather / Météo.
To by snad mělo fungovat. (nevim jak ho přiložit, proto odkazuju na stažení).
To by snad mělo fungovat. (nevim jak ho přiložit, proto odkazuju na stažení).
Ten modul nepočítá s českými znaky. Třídu GoogleWeather.class.php je potřeba upravit. V příloze je opravená.
Attached Files
Ve verzi 1.3.... to kompletne zhodi pravou stranu s moduly.... Da se s tou upravou neco udelat? Diky predem za napady....
From 1296650962:
Ve verzi 1.3.... to kompletne zhodi pravou stranu s moduly.... Da se s tou upravou neco udelat? Diky predem za napady....
s nejvetsi pravdepodobnosti je neco v modulu sirsi nez samotny sloupec.
Můj obchod
www.mamaobchod.cz
www.pyzama-zupany.cz
www.kojendo.cz
www.mamaobchod.cz
www.pyzama-zupany.cz
www.kojendo.cz
Hmmmmm.... to uz jsem zkoumal... Tim to nebude.... Nejsem kovany PHPkar ale jde o nejaky problem v tom PHP scriptu s tou upravou na ceske znaky , ktery je o neco vyse tady ke stazeni, neni z toho patrne do jake verze Presty to je ... Ja mam 1.3.2.3.... Bohuzel jsem nepostrehnul co maji ti kolegove, kterym to funguje...
miki1305:
Definuj, co si představuješ pod slovem "zhodi"?
Bílé místo, houf chyb, chybné zobrazení bloku s počasím?
Definuj, co si představuješ pod slovem "zhodi"?
Bílé místo, houf chyb, chybné zobrazení bloku s počasím?
OK... Definuji... :-) Na prave strane v sablone frontendu et-black-v1-2 uplne zmizi cely pravy blok s instalovanymi moduly, proporce stranky zustavaji zachovany (tedy bez posuvniku v prohlizeci) ..... Nikde jinde nic nikam neuhyba ani se neradi jinam..... Pokud vratim na puvodni misto nazpet puvodni script je opet vse v poradku..... Nikde se neobjevuje zadna chybova hlaska...
V prvním bloku, který by se měl zobrazit v tom bílém místě, došlo k chybě. V logu webserveru by měl být popis chyby.
Hmmm. tak jsem ten modul dlesi dobu ted nepouzival ale rozhodnul jsem se to oprasita dnes nejak vyresit.... Prosel jsem to cele znovu a vse prekontroloval.... Ten problem to dela porad ale nikde v zadnem z logu to nic nepise ohledne nejake chyby... Proste jenom zmizi vsechny ty polozky, tedy cely ten sloupec na prave strane v sablone....

Back to top