PrestaShop Forum: Build a free online shop. Count on the Community!

The best place in the world to ask questions about PrestaShop and get advice from our passionate community!

PrestaShop Forum: Build a free online shop. Count on the Community!

Jump to content

 
Photo

(ÇÖZÜLDÜ) SİTE GÖZÜKMÜYOR VE BEYAZ SAYFA SORUNU


  • Please log in to reply
23 replies to this topic
volkitoo

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts

Posted 02 September 2010 - 04:02 PM

kurulumu tamamladım.admin kısmı çalışıyor ama siteye girdiğim zaman beyaz sayfa çıkıyor

Presta-TR

    PrestaShop Addict

  • Members
  • PipPipPip
  • 673 posts

Posted 02 September 2010 - 07:17 PM

PHP ve MySQL sürümünü kontrol ediniz

ugur onur

    PrestaShop Apprentice

  • Moderators
  • 440 posts

Posted 02 September 2010 - 07:56 PM

Ana dizinde init.php sayfasinda 80 satirda asagidakine benzer bir kod gorceksin. O kodu benim yazdigim ile degistir. Ama init.php sayfasinin orijinalinin yedegini al once. Muhtemelen duzelecektir..


Satir 80 de:

$ps_language = new Language(intval($cookie->id_lang));    setlocale(LC_COLLATE, strtolower($ps_language->iso_code).'_'.strtoupper($ps_language->iso_code).'.UTF-8');    //setlocale(LC_CTYPE, strtolower($ps_language->iso_code).'_'.strtoupper($ps_language->iso_code).'.UTF-8');    setlocale(LC_CTYPE, 'en_EN.UTF-8');    setlocale(LC_NUMERIC, 'en_EN.UTF-8');


kolay gelsin

volkitoo

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts

Posted 03 September 2010 - 06:44 AM

Satir 80 de buna benzer bir kod yok 70 de var değiştim olmadı.

Sunucu şirketi mail yollamıs hata kodu bu arkadaşlar " temanız ile ilgili bir problem yaşıyor olabilirsiniz. " diyor

Warning: include(D:\inetpub\mamamiatr.com\www/tools/smarty/compile\%9^397^397DE1B2%%header.tpl.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in D:\inetpub\mamamiatr.com\www\tools\smarty\Smarty.class.php on line 1259

Warning: include(D:\inetpub\mamamiatr.com\www/tools/smarty/compile\%9^397^397DE1B2%%header.tpl.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in D:\inetpub\mamamiatr.com\www\tools\smarty\Smarty.class.php on line 1259

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'D:\inetpub\mamamiatr.com\www/tools/smarty/compile\%9^397^397DE1B2%%header.tpl.php' for inclusion (include_path='.;./includes;./pear') in D:\inetpub\mamamiatr.com\www\tools\smarty\Smarty.class.php on line 1259

Warning: include(D:\inetpub\mamamiatr.com\www/tools/smarty/compile\%^AAA^AAA025BA%%index.tpl.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in D:\inetpub\mamamiatr.com\www\tools\smarty\Smarty.class.php on line 1259

Warning: include(D:\inetpub\mamamiatr.com\www/tools/smarty/compile\%^AAA^AAA025BA%%index.tpl.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in D:\inetpub\mamamiatr.com\www\tools\smarty\Smarty.class.php on line 1259

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'D:\inetpub\mamamiatr.com\www/tools/smarty/compile\%^AAA^AAA025BA%%index.tpl.php' for inclusion (include_path='.;./includes;./pear') in D:\inetpub\mamamiatr.com\www\tools\smarty\Smarty.class.php on line 1259

Warning: include(D:\inetpub\mamamiatr.com\www/tools/smarty/compile\%^C0C^C0CED563%%footer.tpl.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in D:\inetpub\mamamiatr.com\www\tools\smarty\Smarty.class.php on line 1259

Warning: include(D:\inetpub\mamamiatr.com\www/tools/smarty/compile\%^C0C^C0CED563%%footer.tpl.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in D:\inetpub\mamamiatr.com\www\tools\smarty\Smarty.class.php on line 1259

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'D:\inetpub\mamamiatr.com\www/tools/smarty/compile\%^C0C^C0CED563%%footer.tpl.php' for inclusion (include_path='.;./includes;./pear') in D:\inetpub\mamamiatr.com\www\tools\smarty\Smarty.class.php on line 1259

Presta-TR

    PrestaShop Addict

  • Members
  • PipPipPip
  • 673 posts

Posted 03 September 2010 - 10:02 AM

orjinal tema ile deneyip tekrar buradan yazın..

volkitoo

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts

Posted 03 September 2010 - 11:03 AM

orjinal tema derken ? direk indirdiğim dosyaları servıra attım .

Orjinal temayı nasıl uygulayabilirim acaba ?

Presta-TR

    PrestaShop Addict

  • Members
  • PipPipPip
  • 673 posts

Posted 03 September 2010 - 12:01 PM

dosyanın içinde bulunan prestashop temasıdır onda da hata veriyorsa hostinginiz ile alakalı (veya gerekli bileşenlerden birisi) bir problem var demektir.
prestanın içinde bulunan sistem gereksinimlerini hostinginize bildirip uyumu kontrol ettirin.

ugur onur

    PrestaShop Apprentice

  • Moderators
  • 440 posts

Posted 03 September 2010 - 01:19 PM

orjinal tema derken ? direk indirdiğim dosyaları servıra attım .

Orjinal temayı nasıl uygulayabilirim acaba ?




Kurulum aşamasında yazma yetkisi verilmesi gereken tüm dosyalara gerekli izinleri verdin mi? Yani tools/smarty/compile dosyasinin yazmai izni (CHMOD 777) mi?

volkitoo

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts

Posted 03 September 2010 - 07:08 PM

Evet tools klasörüne yazma izniyle alakalıymış teşekkur ederim şu an için düzeldi

ugur onur

    PrestaShop Apprentice

  • Moderators
  • 440 posts

Posted 03 September 2010 - 07:11 PM

Rica ederim, benim için bir zevkti.. :-)

ugur onur

    PrestaShop Apprentice

  • Moderators
  • 440 posts

Posted 03 September 2010 - 07:13 PM

Rica etsem başlığı şu şekilde degıstirebilir misiniz..

(ÇÖZÜLDÜ) SİTE GÖZÜKMÜYOR VE BEYAZ SAYFA SORUNU

Teşekkürler

ayhansari

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 08 October 2010 - 06:59 AM

ugur onur supersin kod icin tesekkurler ayni sorunla karsilastim 2 dk sürmedi nette konuyu gördüm dediğinizi aynen uyguladım ve düzeldi tekrar tşk :)

ugur onur

    PrestaShop Apprentice

  • Moderators
  • 440 posts

Posted 10 October 2010 - 07:02 PM

Sende sağolasın Ayhan Kardeşim...

kenan27

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 22 posts

Posted 24 October 2010 - 08:45 AM

UGUR ONUR KARDESIM KOD ICIN TSK EDERIM BENIMDE SORUN AYNIYDI FAKAT COZULDU SAYENDE ALLAH RAZI olsun senden

ugur onur

    PrestaShop Apprentice

  • Moderators
  • 440 posts

Posted 24 October 2010 - 09:12 AM

Allah hepimizden razı olsun.. Amin...

iyi çalışmalar...

cancskn

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 20 November 2010 - 07:45 PM

Arkadaşlar aynı konuda ben de sorun yaşıyorum
Web sunucusu
cpsrvd 11.28.45
MySQL istemci sürümü: 4.1.22
PHP uzantısı: mysql

fakat localde kurduğum aman hiç bir sorun olmadan çalışıyor.
Apache/2.2.14 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8l mod_autoindex_color PHP/5.3.1 mod_apreq2-20090110/2.7.1 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.1
MySQL istemci sürümü: 5.1.41
PHP uzantısı: mysqli

sebebi nedir acaba?

Presta-TR

    PrestaShop Addict

  • Members
  • PipPipPip
  • 673 posts

Posted 20 November 2010 - 08:57 PM

mysql versiyonun presta için gerekli olandan düşük mySQL 5+ olmalı

sessizliginsesi

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 20 March 2012 - 05:50 PM

Ana dizinde init.php sayfasinda 80 satirda asagidakine benzer bir kod gorceksin. O kodu benim yazdigim ile degistir. Ama init.php sayfasinin orijinalinin yedegini al once. Muhtemelen duzelecektir..


Satir 80 de:

$ps_language = new Language(intval($cookie->id_lang));
	setlocale(LC_COLLATE, strtolower($ps_language->iso_code).'_'.strtoupper($ps_language->iso_code).'.UTF-8');
	//setlocale(LC_CTYPE, strtolower($ps_language->iso_code).'_'.strtoupper($ps_language->iso_code).'.UTF-8');
	setlocale(LC_CTYPE, 'en_EN.UTF-8');
	setlocale(LC_NUMERIC, 'en_EN.UTF-8');


kolay gelsin

Tesekkür ederim aynı sorun bende de vardı düzeldi sayende

ugur onur

    PrestaShop Apprentice

  • Moderators
  • 440 posts

Posted 08 June 2012 - 08:37 AM

Teşekkür eden tüm arkadaşlar, bende sizlere teşekkür ederim.. Allah sizlerden de razı olsun...

emr80

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts

Posted 29 May 2013 - 10:41 AM

Arkadaşlar benim aynı sorunum var tool dosyası 777 init. php de öyle bir satır yok, bir el atın blue hosting kullanıyorum neyden kaynaklı olabilir




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users