Forum PrestaShop

Il Forum di PrestaShop è lo spazio in cui puoi condividere con la comunità di PrestaShop consigli pratici sull'e-commerce e trovare la risposta a tutte le domande tecniche e funzionali.

Forum PrestaShop

Jump to content

Zboží navíc v objednávce

11 replies to this topic
jmgeorge

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 51 posts
Zničeho nic se do objednávky přidává nějaké zboží navíc. A ke všemu Presta nějak pozapomněla matematiku. Součet ceny zboží + poštovné je menší, než cena zboží. Když se podívám do košíku, tak tam je jen to, co jsem si tam dal. Když provedu objednání, přibyde tam ještě jedna položka.

Attached Files

jmgeorge

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 51 posts
Hilfeee!!! Help!!! Na pomošč!!! Pomoooc!!! Vyměnil jsem celý shop za "zdravý" a nic. Problém je někde v databázi. Kde, prosíííím?!?!

JAKCRABBIT

PrestaShop Fanatic

• Members
  • PipPipPipPip
  • 2163 posts
Verze? Modifikace? Použité addony? Každá verze od 1.1 po 1.3 je jiná, jinak zabugovaná a troufám si říct, že nikdo zde tu není telepat.

,,Pokiaľ mi nedáš aspoň hviezdičku tak sa ma ani na nič nepýtaj!"

FORCE COMPILE - ZAPNOUT, CACHE - VYPNOUT

jmgeorge

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 51 posts
Původně byla 1.2.3, teď je 1.2.5. Bylo to zadarmo, tak holý Presta bez opiček. www.guess-ny.cz (zboží si přidávají a editují děvčata sama)

JAKCRABBIT

PrestaShop Fanatic

• Members
  • PipPipPipPip
  • 2163 posts
Udělal jsem xxx instalací 1.2.5 a ani jednou sem se s něčím podobným nesetkal, takže chyba mezi klávesnicí a židlí, možná špatné nastavení v administraci čehosi...

jmgeorge

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 51 posts
Špica. :-) Už jsem myslel, že na to nikdo nepřijde. Prestu jsem nainstalil, nakonfiguroval (asi dva měsíce fungovala bez chyb) a pak tohle. Nenapadá mě způsob, jak z děvčat dostat kvalifikovanou odpověď, co a kde změnila. Asi všechno smažu, a pojedeme od začátku.

JAKCRABBIT

PrestaShop Fanatic

• Members
  • PipPipPipPip
  • 2163 posts
Pokud z ničeho nic, možná ti s něčím hejbali na hostingu, jediný co se tak nějak stará o výpočty je mod_rewrite, mrkni jestli ho nemáš off.

jmgeorge

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 51 posts
Na stejném hostingu mám i vlastní stránky, které fungují OK. profias.cz

jmgeorge

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 51 posts
Po použití práva útrpného se děvenky přiznaly, že zboží s nulovým stavem vymazaly. Teď už jen jak na duplicitu id.

joke

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 33 posts
Já bych to téma ještě nezavíral. Mám stejný problém na PS 1.1.0.5 a peru se s ním marně. Než to převalím na 1.3.1 musí být dbt v cajku.

V košíku jsou natvrdo 4 položky s nulovým množstvím za nulovou cenu a není boha se jich zbavit. Objeví se tam po kliknutí na výpis košíku a setrvají až do konce objednávky.
Žádné zboží jsem nemazal => v duplicitě ID to není (alespoň u mne).
Pomalu mažu řádky v ps_care s nulovým id_customer. Teď nevím jak dál. Napadlo mi jestli není někde duplicita v e-mailu.

Dokončil jsem ruční probírku dbt - nikde nejsou slepé ani zdvojené odkazy nebo id. Už si nejsem jistý, zda to je v dtb.

Beru každý nápad, bez objednávky shop přestal fungovat.

jmgeorge

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 51 posts
A aby toho nebylo málo, mejl k zákazníkovi je v pořádku.

joke

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 33 posts
Taky jsem našel řešení (pokud tento problém někoho zajímá): vypnout blok se slevami Carussel v.1.0, pak jsem zjistil, že tam může zůstat, ale je třeba nastavit, aby se nezobrazoval současně s order.php. Podotýkám, že instalaci PS 1.1.0.5

Na jiném místě se mi stalo, že se objednávky zacyklují: z potvrzení adres nepřejdou k dopravě a formě platby, ale vrátí se k souhrnu (výpis košíku) viz http://www.prestasho...ewthread/63362/ , to jsem ještě nepořešil, ale bude to také nějaká ptákovina.