PrestaShop Forums: Tagy - omezený výpis slov - PrestaShop Forums

Jump to content

Welcome to the PrestaShop Forum! We hope you'll share your comments and suggestions with us. We ask that you please post in English to the main sections of the PrestaShop Forum. If you want to write in another language, please post in the corresponding PrestaShop Community section below.

Please note that PrestaShop Community sections are largely self-moderated. PrestaShop team members may or may not participate in non-English sections. To improve the chances of receiving feedback to your question or comment, please post it in English to the main sections of our Forum.

NYC

Vous parlez français ? par ici !

Tagy - omezený výpis slov

Tagy - omezený výpis slov

#1 Guest_Pupendo_*

• --
  • Guests

Posted 19 February 2010 - 09:40 AM

Ahojte
rozhodl jsem, ze vyzkousim blok s tagy ale zjistil jsem, ze se zobrazi jen 10 slov. Vim urcite, ze jsem u produktu uvedl i dalsi tagy ale ty se v bloku nezobrazily. Jednou sem snad neco takoveho uz cetl, ze pocet slov je omezeny, dival sem se i do tpl a php souboru k tomuto bloku, ale nikde zadne zmena nastaveni, jen zmena velikosti pisma.
Vite o nove verzi tohoto bloku nebo netusite jak upravit tenhle stavajici? Verze bloku tagu je 1.0
Diky

#2 Guest__*

• --
  • Guests

Posted 19 February 2010 - 12:23 PM

BO - Moduly - Blok s Tagy -> Nastavení -> Libovolné číslo -> Uložit

#3 Guest__*

• --
  • Guests

Posted 19 February 2010 - 12:40 PM

A zkoušel jsi nastavit počet v modulech? Back Office >> Modules >> Tags block

#4 Guest__*

• --
  • Guests

Posted 19 February 2010 - 02:00 PM

Pro oba:
To jsem nezkousel, protoze to ani zkusit nemuzu. U modulu Block tags totiz zadne nastaveni nemam, jen nainstlovat/odinstalovat.
Prestu mam 1.1.0.5 a verzi modulu s tagy 1.0

#5 Guest__*

• --
  • Guests

Posted 19 February 2010 - 02:06 PM

Upgrade, upgrade, upgrade!

Zkus prozatím jen upgradnout modul pro tagy z verze 1.2.5.

#6 Guest__*

• --
  • Guests

Posted 19 February 2010 - 02:29 PM

v classes/tag.php
najdi

static public function getMainTags($id_lang, $nb = 30)

a zmen na kolik chces

#7 Guest__*

• --
  • Guests

Posted 19 February 2010 - 02:41 PM

upgrade nebude potreba, uz sem to take nasel ve foru s upravenim tag.php ve slotce clases :)
presto diky za veskere rady

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users