PrestaShop Forum

The best place in the world to ask questions about PrestaShop and get advice from our passionate community!

PrestaShop Forum

Jump to content

paypal ile ödeme alınca müşteriye “ödemede hata “ mesajı gidiyor

6 replies to this topic
makaraci

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 277 posts
paypal ile ödeme alınca müşteriye “ödemede hata “ mesajı gidiyor . diyelim malın fiyatı 100tl ama adam 70 dolar olarak ödedi paypala.
müşteriye mail gidiyor ödemede hata sipariş tutarı 100tl ödenen miktar 70TL diye.

ödemede hata mesajını editleyip "ödemeniz başarıyla tamamlandı " diye değiştirdim fakat bus eferde moneyybokkersla ödeme alınca bir hata olduğunda yine ödemeniz başarıyla tamamlandı yazıyor yani bir karmaşa ortaya çıkıyor.ne yapmamız gerekiyor ?

yardım lütfen
PrestaShop ver: 1.3.1

makaraci

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 277 posts
yardım lütfen :)

Ahmet23

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 26 posts
çooook beklersin buranın tadı tuzu kalmadı

makaraci

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 277 posts
neden böle oldu acaba

Ahmet23

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 26 posts
Hiçirşeyden anlamayanlar moderatör olursa böyle olur :coolsmirk:

safa

PrestaShop Addict

• Moderators
  • 968 posts
ahmet23 sana diyecek söz bulamıyorum. eğer bildiğin birşey varsa yardım et eğer birşey bilmiyorsan. sus adam sansınlar.

senin sorununa gelince dostum. seninki gibi bir sorun duymadım hiç. inş paypal api yi kullanmaya çalışıyorsun.? ama ingizice foruma bir konu aç bakalım.

not: moderatörlerin görevi forumun kontrolünü sağlamaktır. her soruya cevap vereceğim diye birşey yok. anlayana?

konu kapanıştır.
Posted Image

Sanal Pos Modülü İçin tıklayınız.(Tüm Bankalar Api ve 3d Secure)

safa

PrestaShop Addict

• Moderators
  • 968 posts
bide şu olabilir dostum. kurları anlık olarak çekiyorsan o ara değişmiş olabilir. buna bir bak. yada şöyle yaparsın. ödeme onaylandı. durumunda müşteriye mail gitmesini seçersin ve yeni bir sipariş durumu ekleyip. adminden kendin değiştirirsin. şimdilik buda işini görebilir.
Posted Image

Sanal Pos Modülü İçin tıklayınız.(Tüm Bankalar Api ve 3d Secure)