Nějak jsem se s tím u presty nesetkal, ale chtěl bych vědět, zda jde nastavit, aby adminovi chodily všechny emaily, co zákazníkům. Od registrace až po .... Na zencartu to jde nastavit v administraci, tady jsem nic nenašel i na foru. Díky
Tohle nehledej v PS ale v nastaveni hostingu, kazdej rozumnej hosting umoznuje nastavit posilat skryte kopie vsech odchozich emailu na tvou zvolenou adresu...
Retro Tašky .cz - velkoobchod a maloobchod s designovými taškami a kabelkami
Tak jsem to udělal přidáním následujího kódu do těchto souborů modules/cashondeliverywithfee/cashondeliverywithfee.php a v classes/PaymentModule.php
za kód
Mail::Send(intval($order->id_lang), 'order_conf', 'Order confirmation', $data, $customer->email, $customer->firstname.' '.$customer->lastname, NULL, NULL, $fileAttachment);
vložte
/*email na objednavky@vas_email.cz*/
Mail::Send(intval($order->id_lang), 'order_conf', 'Order confirmation', $data, 'objednavky@vas_email.cz', $customer->firstname.' '.$customer->lastname, NULL, NULL, $fileAttachment);
A zatím mě to funguje
Jinak hostuju na www.hosting-zdarma.cz a budu přecházet na www.onebit.cz :-)
za kód
Mail::Send(intval($order->id_lang), 'order_conf', 'Order confirmation', $data, $customer->email, $customer->firstname.' '.$customer->lastname, NULL, NULL, $fileAttachment);
vložte
/*email na objednavky@vas_email.cz*/
Mail::Send(intval($order->id_lang), 'order_conf', 'Order confirmation', $data, 'objednavky@vas_email.cz', $customer->firstname.' '.$customer->lastname, NULL, NULL, $fileAttachment);
A zatím mě to funguje
Jinak hostuju na www.hosting-zdarma.cz a budu přecházet na www.onebit.cz :-)
Ti prenecham mnou opustenej zapkacenej hosting za polovic :-)
Mamejeradi.cz to je přes 14000 produktů pro Vaše domácí mazlíčky

Back to top