PrestaShop Forum

The best place in the world to ask questions about PrestaShop and get advice from our passionate community!

PrestaShop Forum

Jump to content

Upravená faktura pro Prestu

102 replies to this topic
plasmo

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 34 posts
Ahoj,
tak snad moje úprava pomůže dalším lidem. Stačí pouze přepsat informace na řádcích 157-179 v souboru PDF.

Dobu splatnosti pro výpočet data splatnosti nastavíte na řádku 188 (poslední parametr metody displayDateSplatno), 14 znamená 14 dnů.

$this->Cell(30, 6, Tools::displayDateSplatno(self::$order->invoice_date, self::$order->id_lang,14), 0, 0, 'L');

Plánuju si vytvořit fakturu podobnou jako generuje Pohoda, takže se tu časem objeví aktualizace.

Aktualizovat je potřeba soubor PDF.php a Tools.php v classes. Pro v 1.2.5.0

Doufám že je vše dobře.

Attached Files

• Attached File  fa.pdf   319bytes   1407 downloads
  • Attached File  PDF.php   37bytes   691 downloads
  • Attached File  Tools.php   27bytes   609 downloads

Kaspi88

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 206 posts
kde si změnil, že datum není ve formátu 2-1-2010 ale v českém 2.1.2010? dík

plasmo

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 34 posts
V soubouru jsem si našel metodu displayData, tu jsem tam nakopiroval a vytvoril metody displayDateFa a displayDateSplatno, ktere jsem použil následně v PDF.php. Můžš klidně editovat i displayDate, ale já jsem to potřeboval takot :) obě metody jsou v přiloženém souboru.

Změny jsem si vnich udělal podle sebe, využitím mktime a date.

Kaspi88

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 206 posts
Tak nakonec jsem do udělal podobně jen jsem vše udělal aby se údaje vyplňovali v administraci (nastavení - kontakt) a nebyli natvrdo napsané v pdf.php :-)

plasmo

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 34 posts
Podělíš se se svou úpravou? :-)

Ulělej si radost

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 25 posts

From 1262706904:

Tak nakonec jsem do udělal podobně jen jsem vše udělal aby se údaje vyplňovali v administraci (nastavení - kontakt) a nebyli natvrdo napsané v pdf.php :-)

take bych se primluvil za kod. :) Mam uz to sice take nejak predelane, ale je to napsane natvrdo v pdf.php :)

Kaspi88

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 206 posts
vydržte chvilku zveřejním to na www.prestashopcesky.cz

edit: http://prestashopces...dekoliv-vypsat/
takovým způsobem můžete dosáhnout aby celá faktura a jiné věci byli nastavované s administrace. Je to npsané narychlo nemám čas se tímto zabývat ;-) Snad Vás to nakopne..

plasmo

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 34 posts
Díky, doufám že se nebudeš zlobit, když tuto úpravu přidám do nové verze faktury? :-)

Kaspi88

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 206 posts
Nene můžeš klidně.. na tom není nic těžkého ;-) já to nepoužívám pouze ve faktuře ale v dalších jiných výstupech.. byl bych jen rád kdybys třeba napsal a zveřejnil na prestashopcesky.cz a zveřejnil jako článek pro ostatní + dát si tam link na autora.. Chtěl bych aby portál prestashopcesky.cz byl určenej právě pro všechny lidi co chtějí výpomoc.

plasmo

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 34 posts

From 1262774861:

Nene můžeš klidně.. na tom není nic těžkého ;-) já to nepoužívám pouze ve faktuře ale v dalších jiných výstupech.. byl bych jen rád kdybys třeba napsal a zveřejnil na prestashopcesky.cz a zveřejnil jako článek pro ostatní + dát si tam link na autora.. Chtěl bych aby portál prestashopcesky.cz byl určenej právě pro všechny lidi co chtějí výpomoc.

Hoj, není problém. Mám teď sice rozdělaný prioritní projekty a zkouškový, ale můžu to tam zveřejnit + si připravuju napojení na webové služby atcomp a mám tu rozdělaný napojení na Pohodu a Winstrom.

PetrK

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 35 posts
Ahoj, malinko jsem poupravil PDF fakturu od Slevenského uživatele retep a tímto bych mu chtěl poděkovat za poskytnutí zdroje, pokud by jste měl někdo zájem o fakturu pro Vaši prestu 1.2, tak mi napište do mailu, nebo PM.

Attached Files

Georgex1

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 37 posts
Mám drobný dotaz, na faktuře má být zobrazena Doručovací adresa nebo fakturační ... ? Co jsem tu koukal tak v originále jsou oboje ale v upravených už Odběratel čili jaká ;-)

Ulělej si radost

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 25 posts

From 1267112766:

Mám drobný dotaz, na faktuře má být zobrazena Doručovací adresa nebo fakturační ... ? Co jsem tu koukal tak v originále jsou oboje ale v upravených už Odběratel čili jaká ;-)

Podle me by tam mela byt hlavne fakturacni... ale dorucovaci bych tam taky dal. :D

antt0n

PrestaShop Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 posts
Diky :)

Georgex1

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 37 posts
Dávám sem svou fakturu na žádost, logo si změnte na 141 a 142 řádku, vaši adresu atd. od řádku 400 po 520.

Na úpravy zkuste použít fpdf ...

Attached Files

• Attached File  PDF.php   41bytes   570 downloads
  • Attached File  004.jpg   84bytes   4599 downloads

abroucek

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 44 posts
Dávám k mání upravenou fakturu, kterou sem dal Georgex1.
Funkčnost jako faktura, ale také jako dodací list (náhledy v příloze). V záhlaví se zobrazuje logo (automaticky načte logo Vašeho eshopu, na ukázkách není náhled k dispozici). Pokud používáte balné (gift-wrapping), nemusí fungovat správně. Slevu umí (zobrazí pod Dopravným).
Údaje se upravují v BO v 'Překlady PDF' a je nutné rozšířit soubor AdminContact.php, ze kterého si bere informace jako IČ, DIČ, telefon, fax, ...

Attached Files

Luky83

PrestaShop Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 posts
Pls, poradte, ani jedna jediná upravená faktúra, ktorú som našiel tu na fóre mi proste nefunguje. akonáhle nahradím pôvodný PDF.php ktorýmkoľvek, ktorý tu nájdem, tak faktúru nevygeneruje. Kliknem na PDF a nič... prázdna biela obrazovka.

JAKCRABBIT

PrestaShop Fanatic

• Members
  • PipPipPipPip
  • 2163 posts
Nedělal si náhodou ještě něco v tools.php? Nebo v administraci v nastavení pdf apod? Jako těch aspektů může být mraky...

,,Pokiaľ mi nedáš aspoň hviezdičku tak sa ma ani na nič nepýtaj!"

FORCE COMPILE - ZAPNOUT, CACHE - VYPNOUT

Luky83

PrestaShop Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 posts
Ani jedno, ani druhé. V nastaveniach PDF mám stejne len dve možnosti a tie som nemenil.

soda

PrestaShop Newbie

• Members
  • Pip
  • 10 posts
Upravil jsem zde uvedeny soubor Tools.php, tak aby fungoval na prestu 1.3 (prave a pouze).

Attached Files

www.eobleceni.eu