PrestaShop Forum

The best place in the world to ask questions about PrestaShop and get advice from our passionate community!

PrestaShop Forum

Jump to content

HomefeaturedCarousel modülü

34 replies to this topic
basar67

PrestaShop Apprentice

• Moderators
  • 421 posts
Merhaba,

http://www.prestasho...iewthread/3159/ thread´den alıntıdır.
Güzel bir modül, buraya eklemekte bir fayda görüyorum.

Attached Files

Çözülmeyen sorun yoktur, yeterki istek olsun...!

http://www.smportal.eu
Türkçe Sanal Mağaza Destek Portalı

ferganas

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 37 posts
Güzel çalışma ama ben bunu çalıştıramadım Sadece modülü kurmamız yeterlimi yoksa extra bişeyler yapmamız gerekiyormu?

basar67

PrestaShop Apprentice

• Moderators
  • 421 posts
Merhaba,
modülü kurmanız yeterli, sadece internetexplorer 7 ile uyumlu değil, temayı bozuyor.

ferganas

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 37 posts
Kurdum ama çalışmadı biraz ugraşalım çalıştırabiltsem güzele benciyor.

deadLocked

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 41 posts
evet çok güzel birşey ama ie 7 ylede uyumlu sanırım benim temaya bişey yapmadı :) Ama Türkçe Karakter Hatası Var

Ama Bi Sorum Olucak Şimdi Bu Modüle Anasayfa Size Özeller Bölümüne Ürün Eklemeden Buna Ekleyebilirmiyiz ?

basar67

PrestaShop Apprentice

• Moderators
  • 421 posts
Merhaba,

modülün yazarı ozcanar kullanıcısı, ürünler home için aktif olan ürünlere geçerli, sanırım bunu yeni ürünlere göre ve manual ürün girerek düzenlemek mümkün. ozcanar pm at belki yardımcı olur. Ben şahsen scripti daha incelemedim.

doqmaqci

PrestaShop Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 posts
Ben bu modülü ekledim fakat '' Size özeller '' kısmının altında çıkıyor bunu nasıl yukarı alabilrim? şimdiden teşekkürler

ferganas

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 37 posts

From 1220036217:

Ben bu modülü ekledim fakat '' Size özeller '' kısmının altında çıkıyor bunu nasıl yukarı alabilrim? şimdiden teşekkürler

Admin panelinden Modül ayarlarına gir ordan pozisyon ayarlarına gir orda HomefeaturedCarousel Size özelrin üzerine taşı olacakdır.

doqmaqci

PrestaShop Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 posts
nasıl yapıldığını buldum fakat dediğiniz gibi yapılmıyor ben şöyle yaptım size özelleri devre dışı bıuraktım sonra flash eklentisini devredışı bıraktım sonra size özelleri çalıştırdım ve yukarda olldu flash :D

cnbskn

PrestaShop Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 posts

From 1220094682:

nasıl yapıldığını buldum fakat dediğiniz gibi yapılmıyor ben şöyle yaptım size özelleri devre dışı bıuraktım sonra flash eklentisini devredışı bıraktım sonra size özelleri çalıştırdım ve yukarda olldu flash :D

flash'ı pasif hale getirdikten sonra nasıl flash göründü ki? en son mu aktif hale getirdin bu mod'u?
anlayamadığım ve kendim çalıştıramadığım için soruyorum yanlış anlaşılma olmasın :)

slymn

PrestaShop Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 posts
slm modülü kurdum ama nedense resimler cıkmıyor bazende yazılar gelip gidiyoo ecep bu iş nasıl olacak

DrEamX

PrestaShop Newbie

• Members
  • Pip
  • 12 posts
eklentiyi indiremiyorum ? ? ?

muro

PrestaShop Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 posts

From 1216840332:

Merhaba,

modülün yazarı ozcanar kullanıcısı, ürünler home için aktif olan ürünlere geçerli, sanırım bunu yeni ürünlere göre ve manual ürün girerek düzenlemek mümkün. ozcanar pm at belki yardımcı olur. Ben şahsen scripti daha incelemedim.

usta ya bende flashta resimler gözükmüyor ne yapmam gerek kafayı yiyecem

mruatyolal

PrestaShop Newbie

• Members
  • Pip
  • 11 posts
özcan acar kardeşime çok teşekkür ediyorum. bu modülde ufak değişiklikler yapılabilir. örneğin sadece belirtilen ürünler işaretlenen özel ürünler görünsün. yada yeni ürünler görünsün yada belirli bir kategoridekiler görünsün seçenekleri olabilir. o zaman bu modül çok çok daha kullanışlı olacak. bu haliyle bile siteye çok büyük renk kattı. insanlar bu siteyi tercih etmesi nedeni bile olabiliyor.
örneğin ben eski shop sistemlerimi ve prestayı gösteriyordum diğerlerini tercih ederken bu modülü yükleyip bir hareket kazanan presta şimdi tercih edilir oldu...

farklı bir yaklaşım olarak şunları söyleyebilirim.
http://www.3dcarousel.com/ de carousel farklı versiyonları mevcut. bu modülünde benzer versiyonları yapılabilir...

saygılarımla

mruatyolal

PrestaShop Newbie

• Members
  • Pip
  • 11 posts
ingilzice bölümde bir türkün güzel modüller yazması inanın yüzümüzü güldürdü. bu konudada teşekkür ediyorum kendisine...

WWW.egitimplatformu.org/lazim/PRESTA/EK/3DCarousel5[1].2.0DevTrial.zip
Carousel İN trial i var burada
çok hoş örneklerini buraya attım. konuda tecrübeli bir arkadaş bunları modül haine çevirebilir.

Leronoy

PrestaShop Newbie

• Members
  • Pip
  • 12 posts
Arkadaşlar ben php ye biraz yabancıyım bu modülü eklerken dosyayı modüller klasörüne attım be admin panelinden yeni modül ekleyi tıkladım. Url sini istiyor. /htdocs/modules/homefeaturedcarousel olarak mı gösterecez ve şifre ne olacak? Biraz daha detaylı açıklarmısınız

shaqo999

PrestaShop Newbie

• Members
  • Pip
  • 24 posts
Arkadaşlar modül süper kim yaptıysa Allah razı olsun ;)

djmatrak

PrestaShop Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 posts
Tek Kelimeyle Süpaer Eline Aklına Sağlık

ticaretteyim

PrestaShop Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 posts
resimler gözükmüyor......

lider

PrestaShop Newbie

• Members
  • Pip
  • 24 posts
Arkadaşlar süper süper süper..hep süper. resimleri göremiyoruz? sağolsun yapmış bir delikanlımız. ancak resimler görünmüyor sadece yazıları dönüyor. çözümü bilen paylaşsın yoksa kaynanası çok uzun yaşasın.