From 1258900562:
Krom tohoto bloku,
existuje plno dalších vylepšených variant pro reklamu v několika modifikacích pro prezentaci. Levý, pravý, footer, header nebo dokonce podklad website prostředí/prostoru!
A to je? Sotew!!! :cheese:
Super gut die besten ...!
| ICQ: 328251980
| Skype: bevelors
From 1258963868:
From 1258900562:
Krom tohoto bloku,
existuje plno dalších vylepšených variant pro reklamu v několika modifikacích pro prezentaci. Levý, pravý, footer, header nebo dokonce podklad website prostředí/prostoru!
A to je? Sotew!!! :cheese:
Jen doplním,
umožňuje nastavit do pravého, levého sloupce či do patičky nebo hlavičky eshopu libovolné prvky.
Je podporován i .html formát reklamy nebo .SWF k tomu SWF: pokud chcete upravovat záhlaví, tedy header bez zásahu do kodu PS, lze nastavit proměnu header automaticky vůči SWF souboru. Takže reklamní modul může posloužit i pro prezentaci libovolných prvků.
Jinak už se pracuje na nové verzi Sotew, máme se tedy nač těšit...
Asi blbej dotaz, ale nejsem si jistej jestli výše napsanému rozumim správně.
Potřeboval bych možnost nastavit si blok reklamy na více reklam. Nyní ho mam nalevo a napravo jen jednou, ale nejde nastavit aby bylo na obou stranách něco jiného, případně na pravé straně, aby bylo bloků s reklamou víc samozřejmě s jinym obsahem...?
www.salvare.cz
Version 1.2.1.0 - 2.462s
Díky
Potřeboval bych možnost nastavit si blok reklamy na více reklam. Nyní ho mam nalevo a napravo jen jednou, ale nejde nastavit aby bylo na obou stranách něco jiného, případně na pravé straně, aby bylo bloků s reklamou víc samozřejmě s jinym obsahem...?
www.salvare.cz
Version 1.2.1.0 - 2.462s
Díky
pro salvare:
Mám v testovací Prestě reklamní modul 'Block advertising'. Ten lze samozřejmě použít jen jednou.
Pak tam mám 4 moduly: 'Block Banner', 'Block Banner2', 'Block Banner3', 'Block Banner4'. Ty lze použít tedy celkem na čtyřech místech. Snad je to odpověď na tvůj dotaz.
Mám v testovací Prestě reklamní modul 'Block advertising'. Ten lze samozřejmě použít jen jednou.
Pak tam mám 4 moduly: 'Block Banner', 'Block Banner2', 'Block Banner3', 'Block Banner4'. Ty lze použít tedy celkem na čtyřech místech. Snad je to odpověď na tvůj dotaz.
ja som si vytvoril kopiu modulu ‘Block advertising’ a premenoval ho na 'blockadvertising2' takisto aj subory php a tpl na blockadvertising2.php,tpl
edit: tu mas presny postup http://www.prestasho...ewreply/260790/
edit: tu mas presny postup http://www.prestasho...ewreply/260790/
Jasně, i takto lze "namnožit" stejné moduly pro Prestu...

Back to top