PrestaShop Forum: Build a free online shop. Count on the Community!

The best place in the world to ask questions about PrestaShop and get advice from our passionate community!

PrestaShop Forum: Build a free online shop. Count on the Community!

Jump to content

 
Photo

0,00 prices problem at homepage and categories page


Best Answer Xavier du Tertre, 22 April 2014 - 03:52 PM

Hi,

 

A month ago, we found a bug on 1.6.0.5: whenever you'd set up a group reduction of 10%, the products would display a 90% reduction (the initial feature had been tested with a 50% reduction and that's how it ended up in the final version).

 

Then, Julien committed this fix: https://github.com/P...9c668de5f81db81

 

Basically replacing {$group_reduction} with {1-$group_reduction} in themes/yourthemename/product.tpl and merging this in the 1.6.0.6 release.

 

So 1.6.0.6 is clean!

 

However, some of you are facing a problem because you are using a theme that was developed from the standard theme of PrestaShop 1.6.0.5. If you combine our fix with a theme that was developed on the previous version of PrestaShop, you get a multiplier equal to {1-1}. And that's why you have prices at $0.

 

Please check this forge reports and the comments. You'll easily find out how to fix your prices display! http://forge.prestas...owse/PSCSX-1835

Go to the full post


  • Please log in to reply
117 replies to this topic
zoltan1234

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts

Posted 31 March 2014 - 11:35 PM

I've just installed the latest version of Presta - PrestaShop 1.6.0.5. For now I've only modifed style.css and colouring some elements of the basic template. A problem occurred when I wanted to add a product. Namely, the price of each product on the homepage ( the sliders with the new and popular items) is 0,00 but after moving directly to a product, the regular price shows up correctly, for example 135,00 . No taxes fixed, no price rules. I cleaned cache after each attempt to fix the problem. I also tried to disable block navigation module but without any effect.

 

Am I doing smthg wrong?

 

Attached Files


Edited by zoltan1234, 31 March 2014 - 11:35 PM.


clalla

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 03 April 2014 - 12:00 PM

i have same problem but only few pruducts, not all



AZC

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 85 posts

Posted 03 April 2014 - 08:37 PM

Can you post a link? so we can see clearly?

 

Thanks



clalla

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 04 April 2014 - 07:35 AM

http://astranailssho...egory&id_lang=5

 

in category page price 0.00 but if add to cart the price is right.....



J.Sahu

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 315 posts

Posted 04 April 2014 - 07:40 AM

Try this commit. https://github.com/P...cb823624016b4b3



AZC

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 85 posts

Posted 04 April 2014 - 08:12 AM

Try putting this in your product.tpl tell me if it helped
<!-- quantity wanted -->
{if !$PS_CATALOG_MODE}
<p id="quantity_wanted_p"{if (!$allow_oosp && $product->quantity <= 0) OR $virtual OR !$product->available_for_order OR $PS_CATALOG_MODE} style="display: none;"{/if}>
{literal}
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$('#quantity_wanted').val(1);
$('btn btn-default button-plus product_quantity_up').on('click',function(){
if (isNaN(parseInt($('#quantity_wanted').val()))){$('#quantity_wanted').val(1);}
else {$('#quantity_wanted').val(parseInt($('#quantity_wanted').val())+1);}
});
$('btn btn-default button-minus product_quantity_down').on('click',function(){
if (isNaN(parseInt($('#quantity_wanted').val()))){$('#quantity_wanted').val(1);}
else { if(parseInt($('#quantity_wanted').val())<=1){ }
else {$('#quantity_wanted').val(parseInt($('#quantity_wanted').val())-1);}}
});
});
</script>
{/literal}
<label>{l s='Quantity:'}</label>
<input
type="text"
name="qty"
id="quantity_wanted"
class="text"
value="{if isset($quantityBackup)}{$quantityBackup|intval}{else}{if $product->minimal_quantity > 1}{$product->minimal_quantity}{else}1{/if}{/if}"
size="2"
maxlength="3" {if $product->minimal_quantity > 1}onkeyup="checkMinimalQuantity({$product->minimal_quantity});"{/if} />

evil87

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 04 April 2014 - 03:56 PM

I have the same problem! What is going on ?


Edited by evil87, 04 April 2014 - 03:58 PM.


kollek

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 60 posts

Posted 12 April 2014 - 04:16 PM

The same problem after upgrade from 1.6.0.5 to 1.6.0.6



El Patron

    PrestaShop Legend

  • US Moderators
  • 11096 posts

Posted 12 April 2014 - 06:36 PM

I have seen this issue reported 'frequently' on the forum.

 

Many community member resolved by re-index block layered module.


ps_sig_java.png


GN Digital

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

Posted 12 April 2014 - 09:26 PM

:( I have same problem but only page pruducts all price 0.00

Category all price ok 



El Patron

    PrestaShop Legend

  • US Moderators
  • 11096 posts

Posted 12 April 2014 - 10:01 PM

I have seen this issue reported 'frequently' on the forum.

 

Many community member resolved by re-index block layered module.

 

:( I have same problem but only page pruducts all price 0.00

Category all price ok 

 

 

Topics can not generally be resolved without reviewing the thread and responding to the posts.

 

 

did you read other posts and try anything?


ps_sig_java.png


AZC

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 85 posts

Posted 12 April 2014 - 10:27 PM

@kollek yes. It was sorted as above. But since upgrade only the regular price works the combination price no longer works. I'm working on it... Will update

GN Digital

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

Posted 12 April 2014 - 10:45 PM

This problem happened after upgrading from vers. 1.6.0.5 to 1.6.0.6 

All price Category is ok

all product 0.00

I've seen other post, to no avail de solution now talk about script



GN Digital

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

Posted 12 April 2014 - 11:01 PM

:) Fixed the problem 
JavaScript problem 
Updated the JavaScript thema 1.6.0.5 to 1.6.0.6


AZC

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 85 posts

Posted 12 April 2014 - 11:12 PM

@gn digital can you please explain.

GN Digital

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

Posted 12 April 2014 - 11:54 PM

hi

copy all js folder ver.1.6.0.6 to my themes ver 1.6.0.5

Is problem have upgrade vers 1.6.0.5 to 1.6.0.6



cip_invest

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 38 posts

Posted 13 April 2014 - 02:20 PM

Got the same problem. I have tried to solve as GN Digital said but no luck

 

Best Regards



clalla

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 14 April 2014 - 06:41 PM

SOLVED !!

 

I have tried to clear  cache_default_attribute  

Solution:
UPDATE `ps_product` SET `cache_default_attribute` = 0;

UPDATE `ps_product_shop` SET `cache_default_attribute` = 0;



sweetserendipity

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts

Posted 14 April 2014 - 08:35 PM

SOLVED !!

 

I have tried to clear  cache_default_attribute  

Solution:
UPDATE `ps_product` SET `cache_default_attribute` = 0;

UPDATE `ps_product_shop` SET `cache_default_attribute` = 0;

clalla,

 

Can you tell me how to do this step by step? I'm assuming this is something I do in the SQL Manager, but I don't know a lot about it.



JODY44

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

Posted 14 April 2014 - 08:59 PM

I have the same problem also.

 

I did tried upload the JavaScript theme 1.6.0.5 to 1.6.0.6 the price show up but attribute price still not show and not change when select attribute  but when added to cart it show prices in cart.

 

and I’m not an expert on scripts, please help ! how to fix this.

 

 


Edited by JODY44, 14 April 2014 - 09:07 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users