PrestaShop Forums: Nákup bez registrace (nový topic - vím že se to tu řešilo) - PrestaShop Forums

Jump to content

Welcome to the PrestaShop Forum! We hope you'll share your comments and suggestions with us. We ask that you please post in English to the main sections of the PrestaShop Forum. If you want to write in another language, please post in the corresponding PrestaShop Community section below.

Please note that PrestaShop Community sections are largely self-moderated. PrestaShop team members may or may not participate in non-English sections. To improve the chances of receiving feedback to your question or comment, please post it in English to the main sections of our Forum.

NYC

Vous parlez français ? par ici !

Nákup bez registrace (nový topic - vím že se to tu řešilo)

Nákup bez registrace (nový topic - vím že se to tu řešilo)

#1 sevendays

PrestaShop Apprentice

• 14 May 2009
  • Members
  • PipPip
  • 95 posts

Posted 22 July 2009 - 11:08 AM

Zdravim Vás,

nenašel jsem tu jediné vyhovující řešení na nákup bez registrace, existují vlastně tři - z tureckého fora, od prestashopcesky a od havaje...

z tureckého fora je to nepoužitelné (je tam tlačítko registrovat), prestashopcesky - chybí zadání emailu - takže nepřijde zákazníkovi potvrzení o objednávce a havaj si to udělal po svym, prostě tichá registrace ...

Takže potřebuji:

aby zákazník dostal potvrzovací email
nedostal přihlašovací údaje
opakovaně mohl nakupovat bez registrace (což například od havaje nejde)

Pokud se někdo najde, kdo to zvládne udělat, tak se domluvíme na finanční odměně....

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 22 July 2009 - 12:18 PM

U toho tureckého,jestli jde jen o to jedno slovo,se v překladech dá změnit z "Registrovat" na např."Pokračovat" (Obchod k překladu-authentication),ale s emailama to bude taky asi horší

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 22 July 2009 - 01:57 PM

no jo, ale stále ti to po tobě chce jméno a heslo, to je o ničem

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 22 July 2009 - 03:57 PM

Jestli mluvíme o tomhle http://www.prestasho..._bez_registrace tak bez hesla

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 23 July 2009 - 04:44 PM

jo ale tady chybí zas email - to budete každýmu zákzníku volat, že mu potvrzujete objednávku????

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 23 July 2009 - 04:46 PM

jak to normálně chodí? Příjde potvrzovací email, že jste udělali objednávku. Pak jak zaplatíte, tak dostanete email, že je balík na cestě... A uděláte to bez registrace na svůj email znova, aniž byste někde zadávali jméno a heslo...

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 23 September 2009 - 08:53 PM

tady je řešení - modul bez registrace, který funguje tak jak má, tzn. opakovaný nákup na tentýž email , nikde neuvidíte v průběhu ani slovo o registraci, automaticky vás to odhlásí jakmile odešlete objednávku, – tady můžete vyzkoušet http://www.happygrow.cz

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 24 September 2009 - 08:36 AM

No a budete to nabízet jako modul dalším zájemcům? Za jakých podmínek? předpokládám že v administraci objednávek je vše při starém a tedy emaily chodí tak jak se mění statusy,atd...

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 24 September 2009 - 10:25 AM

V administraci je vše při starém, neregistrované zákazníky vidíte stejně tak jako registrované. V mejlech je na Vás co si napíšete, ty se Všem odesílají stejné. Důležité je to, že přijdete, nakoupíte bez registrace a systém vás po objednávce ihned odhlásí (což se tak nedělo u všech modulů bez registrace). Přijdete a znova nakoupíte na tentýž email - aniž by systém vás stopnul... nebo Vám poslal registrační údaje, tak jak jsem byl zvyklý u všech registrací bez registrace, ktere jsem objevil na foru - bylo jich kolem 3 - 4. Pokud by měl někdo zájem o tento modul, můžeme se domluvit po emailu.

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 08 February 2010 - 01:05 PM

Ahoj,
chci se jen zeptat, co se deje se zakaznikem, co projde timto nakupem bez registrace. Je zakaznik stale nekde v databazi zakazniku (tzn. jako by se zaregistroval). Jde mi o to, jestli to pak nezahlti system - casem.

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 08 February 2010 - 04:26 PM

Ahoj,

ano, objeví se klasicky v databázi zákazníků (tzn. jako by se zaregistroval). Tím pádem nedochází k žádnému zahlcení. Funguje to např. na happygrow.cz asi 1/2 roku nebo rcking.eu a další.

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 08 February 2010 - 07:50 PM

Přesně tak, zákazník je normálně vedenej v databázi, jen není možné 2x pod stejným mailem udělat další objednávku bez registrace, protože je zákazník pro další nákup vybízen se přihlásit.

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 08 February 2010 - 10:10 PM

Pravda, při druhém nákupu hlásí, že emailová adresa je již vedena a nakoupit na stejný email mi nejde.

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 08 February 2010 - 10:31 PM

A i když zákazník bez registrace nezná heslo pro další nákup při přihlášení, může si ho nechat zaslat a bude mu automaticky vygenerováno...

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 08 February 2010 - 10:33 PM

No to sice může, ale to ztrácí smysl. Vlastně většina mých zákazníků nakupuje bez registrace a toto mnozí nepochopí, že si můžou vygenerovat heslo.

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 08 February 2010 - 10:38 PM

To je naprosto jednoduchý, nákup bez registrace používá pouze zákazník, který nemá v úmyslu už nikdy v tvém shopu nakupovat a ani ho žádné jiné produkty nezajímají.

Pokud má zájem v budoucnu si u tebe něco nakoupit a předím provedl nákup bez registrace, tak to tam prostě někam viditelně dopiš jako upozornění. Nebo stačí to připsat do objednávky apod...

Já vim, že se všichni snaží dělat eshopy blbůmvzdorný, ale zas až tak jednoduchý to prostě být nemůže,.. je rok 2010, tak ať se lidi přizpůsobí.

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 09 February 2010 - 09:14 AM

zdravim,

zajímalo by mě, kdo přišel na to, že nelze na stejný email z modulu bez registrace opakovaně nakoupit??

zkuste si to v happygrow.cz nebo rcking.eu ...dejte tam test - at vam neposilaj zbozi...
nebo Vám udělám testovací shop...tak mi dejte nějakej den, připravim to

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 09 February 2010 - 11:01 AM

Používám IonCanon Express Checkout a ten prostě nedovoluje opakovaně nakupovat na stejný mail bez registrace.

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 10 February 2010 - 08:44 AM

Kontakt na programatora stále mám, tzn. že by dokázal ten ioncanon express checkout obejít... takže není problém to udělat, můžeme se domluvit po mejlu info@profiweb4u.com

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 10 February 2010 - 09:09 AM

To nevim na čem se chceš domlouvat, já o nic takového zájem nemám a topic sis tu vytvořil ty, čili tě nějak nechápu?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users