PrestaShop Forum

The best place in the world to ask questions about PrestaShop and get advice from our passionate community!

PrestaShop Forum

Jump to content

Factura fiscala

71 replies to this topic
Ginno

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 75 posts
care se pricepe sa modifice factura fiscala... sa arate exact ca o factura fiscala ??? :D

ploaie

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 81 posts
eu am facut pt interspire si oscommerce factura... vrei pt ps?

Bogdans

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 70 posts
m-ar interesa si pe mine modificarea facturii fiscale.

tarkan

PrestaShop Newbie

• Members
  • Pip
  • 15 posts
Nici o noutate cu Factura? si eu sunt interesat....

Bogdans

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 70 posts
.

visualcd

PrestaShop Newbie

• Members
  • Pip
  • 16 posts

From 1237124008:

eu am facut pt interspire si oscommerce factura... vrei pt ps?

Salutare ploaie. You little devil :-) . Pentru ce versiune de interspire ai facut ? Ca ma gandeam sa incerc putin toata suita de la interspire (full option).

lucas-shop

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 25 posts
Probabil ca acum deja e tarziu, dar chiar nu a reusit nimeni sa modifce blestematia aia de factura?
:) Daca traiesti cu doua femei nu inseamna bigamie, inseamna multitasking :red:
www.lucasmedia.ro

SeerKan

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 78 posts
Am un prieten care e dispus sa va modifice factura dupa modelul dat contra cost, care sunteti interesati contactati-ma pe pm

Bogdans

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 70 posts
.

Ginno

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 75 posts
nici o noutate in domeniul asta,,, un demo.. un pret.. (daca nu e free)

uinteraju

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 49 posts
Domnule Spasenie ,

Ma scuzati ca va deranjez , sunt si eu vecin cu dvs acolo in Straja , pe stradute , ma puteti ajuta cu niste intrebari legate de PFA?
Va multumesc mult!...Va invit la o bere daca nu aveti timp aici pe NET!
www.gadget-magazin.ro
Microfoane fara fir cu ascultare de la orice distanta

Radu

PrestaShop Addict

• Moderators
  • 572 posts
referitor la factura, nu trebuie sa arate exact asa, din pct de vedere al design-ului, se poate folosi ce avem deja modificand parti din factura pentru a arata exact cum trebuie.

as vrea sa va ajut gratis (in jur de o luna, max 2 oricum imi trebuie si mie modificarea, si atunci o voi posta gratis) dar am alte proiecte in curs, cine vrea mai repede, contra cost (ofer facura) pret 100 RON, TVA inclus

vietnam

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 192 posts
Cotizez si eu cu 10 de RON pentru Radu, doar spune-mi cum am putea sa ne intalnim ca sa ti dau. (Sunt din bucuresti)

10 Ron pentru ca o sa faci modulul si o sa il lansezi gratuit, nu am nevoie acuma, doar sa fie o mica apreciere pentru munca pe care o vei depunde.

Gabi T

PrestaShop Apprentice

• Moderators
  • 215 posts
Hmm, e o gramada de munca - si e munca de chinez.

Am atasat 2 facturi scoase de Prestashop dupa modelul de mai sus. Prima este cu multe produse, am vrut sa vad cum se comporta. La doua am vrut sa vad cum apar discount-urile, dar mi-a fost lene sa pun mai mult de un produs. O sa pun varianta asta si pe site-ul de test cand oi avea timp.

Deci se poate, insa care este justificarea? Cine vrea modelul asta de pe vremea regretatului?

Legea sigur nu.

Attached Files

design de identitate vizuală (site-uri web, sigle, şabloane, formulare) în Bucureşti, România

visual identity design (web sites, logo, templates, stationery) in Bucharest, Romania

Bogdans

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 70 posts
Pentru ggedamed,
crezi ca poti sa faci ca sub factura sa apara si chitanta? ar fi chiar extraodinar.Am sa postez un exemplu.

Gabi T

PrestaShop Apprentice

• Moderators
  • 215 posts

From 1256744502:

Pentru ggedamed,
crezi ca poti sa faci ca sub factura sa apara si chitanta? ar fi chiar extraodinar.Am sa postez un exemplu.

Bineinteles ca pot. Singurul lucru de pe lumea asta pe care nu pot sa-l fac deocamdata e sa ma culc la ore normale. :coolsmirk:
design de identitate vizuală (site-uri web, sigle, şabloane, formulare) în Bucureşti, România

visual identity design (web sites, logo, templates, stationery) in Bucharest, Romania

Ginno

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 75 posts

From 1256735166:

Hmm, e o gramada de munca - si e munca de chinez.

Am atasat 2 facturi scoase de Prestashop dupa modelul de mai sus. Prima este cu multe produse, am vrut sa vad cum se comporta. La doua am vrut sa vad cum apar discount-urile, dar mi-a fost lene sa pun mai mult de un produs. O sa pun varianta asta si pe site-ul de test cand oi avea timp.

Deci se poate, insa care este justificarea? Cine vrea modelul asta de pe vremea regretatului?

Legea sigur nu.

am si eu o sugestie
nu cred ca este corect la cum ai facut la 000022.pdf .
nu trebuie fiecare factura cu totalul ei (daca emiti 2 facturi)???

Gabi T

PrestaShop Apprentice

• Moderators
  • 215 posts
Nu ai prea avut de-a face cu facturi, este? :roll:

Daca te uitai mai atent, vedeai ca scrie pagina 1/2, pagina 2/2, etc. Tu emiti facturi separate pentru fiecare pagina? %-P

vietnam

PrestaShop Apprentice

• Members
  • PipPip
  • 192 posts
Daca este sa devina modul, unica problema o sa fie ca acest modul sa fie configurabil. Fiecare a adaptat adaugarea campurilor in msql si admin_adresses si altele cum a vrut. Pentru uni Nr Reg comertului este "nrreg" pentru altii se numeste "regcom"

Precum si posibilitatea de a arata sau nu Referinta: , EAN: si altele.

Toate cele bune

Gabi T

PrestaShop Apprentice

• Moderators
  • 215 posts
Am impresia ca unii nu realizeaza despre ce este vorba.

Este adevarat ca pe facturile atasate apar date din campuri suplimentare, dar adaugarea de campuri noi e alt subiect. E o gramada de munca la modificarea facturii, darmite sa mai faci un modul care sa modifice baza de date si clasele din Prestashop si sa integreze aceste modificari in aceeasi interfata!

De aceea, nici nu cred ca se va apuca cineva s-o faca moca. Vreau sa zic, nici macar factura modificata, nu mai vorbesc de modul. E vorba de respect fata de propria munca.

Sanatate si virtute.