PrestaShop Forums: Factura fiscala - PrestaShop Forums

Jump to content

Welcome to the PrestaShop Forum! We hope you'll share your comments and suggestions with us. We ask that you please post in English to the main sections of the PrestaShop Forum. If you want to write in another language, please post in the corresponding PrestaShop Community section below.

Please note that PrestaShop Community sections are largely self-moderated. PrestaShop team members may or may not participate in non-English sections. To improve the chances of receiving feedback to your question or comment, please post it in English to the main sections of our Forum.

NYC

Vous parlez français ? par ici !

Factura fiscala

Factura fiscala

#1 Ginno

PrestaShop Apprentice

• 27 Jan 2009
  • Members
  • PipPip
  • 75 posts

Posted 13 March 2009 - 06:25 AM

care se pricepe sa modifice factura fiscala... sa arate exact ca o factura fiscala ??? :D

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 15 March 2009 - 02:33 PM

eu am facut pt interspire si oscommerce factura... vrei pt ps?

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 28 March 2009 - 09:12 AM

m-ar interesa si pe mine modificarea facturii fiscale.

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 06 May 2009 - 04:44 PM

Nici o noutate cu Factura? si eu sunt interesat....

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 10 May 2009 - 07:10 PM

.

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 14 May 2009 - 12:32 PM

From 1237124008:

eu am facut pt interspire si oscommerce factura... vrei pt ps?

Salutare ploaie. You little devil :-) . Pentru ce versiune de interspire ai facut ? Ca ma gandeam sa incerc putin toata suita de la interspire (full option).

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 12 July 2009 - 03:56 PM

Probabil ca acum deja e tarziu, dar chiar nu a reusit nimeni sa modifce blestematia aia de factura?

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 13 July 2009 - 08:44 AM

Am un prieten care e dispus sa va modifice factura dupa modelul dat contra cost, care sunteti interesati contactati-ma pe pm

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 13 July 2009 - 06:08 PM

.

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 23 October 2009 - 06:31 PM

nici o noutate in domeniul asta,,, un demo.. un pret.. (daca nu e free)

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 24 October 2009 - 09:42 AM

Domnule Spasenie ,

Ma scuzati ca va deranjez , sunt si eu vecin cu dvs acolo in Straja , pe stradute , ma puteti ajuta cu niste intrebari legate de PFA?
Va multumesc mult!...Va invit la o bere daca nu aveti timp aici pe NET!

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 26 October 2009 - 08:42 AM

referitor la factura, nu trebuie sa arate exact asa, din pct de vedere al design-ului, se poate folosi ce avem deja modificand parti din factura pentru a arata exact cum trebuie.

as vrea sa va ajut gratis (in jur de o luna, max 2 oricum imi trebuie si mie modificarea, si atunci o voi posta gratis) dar am alte proiecte in curs, cine vrea mai repede, contra cost (ofer facura) pret 100 RON, TVA inclus

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 27 October 2009 - 12:29 AM

Cotizez si eu cu 10 de RON pentru Radu, doar spune-mi cum am putea sa ne intalnim ca sa ti dau. (Sunt din bucuresti)

10 Ron pentru ca o sa faci modulul si o sa il lansezi gratuit, nu am nevoie acuma, doar sa fie o mica apreciere pentru munca pe care o vei depunde.

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 28 October 2009 - 02:06 PM

Hmm, e o gramada de munca - si e munca de chinez.

Am atasat 2 facturi scoase de Prestashop dupa modelul de mai sus. Prima este cu multe produse, am vrut sa vad cum se comporta. La doua am vrut sa vad cum apar discount-urile, dar mi-a fost lene sa pun mai mult de un produs. O sa pun varianta asta si pe site-ul de test cand oi avea timp.

Deci se poate, insa care este justificarea? Cine vrea modelul asta de pe vremea regretatului?

Legea sigur nu.

Attached File(s)

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 28 October 2009 - 04:41 PM

Pentru ggedamed,
crezi ca poti sa faci ca sub factura sa apara si chitanta? ar fi chiar extraodinar.Am sa postez un exemplu.

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 28 October 2009 - 07:23 PM

From 1256744502:

Pentru ggedamed,
crezi ca poti sa faci ca sub factura sa apara si chitanta? ar fi chiar extraodinar.Am sa postez un exemplu.

Bineinteles ca pot. Singurul lucru de pe lumea asta pe care nu pot sa-l fac deocamdata e sa ma culc la ore normale. :coolsmirk:

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 29 October 2009 - 05:11 AM

From 1256735166:

Hmm, e o gramada de munca - si e munca de chinez.

Am atasat 2 facturi scoase de Prestashop dupa modelul de mai sus. Prima este cu multe produse, am vrut sa vad cum se comporta. La doua am vrut sa vad cum apar discount-urile, dar mi-a fost lene sa pun mai mult de un produs. O sa pun varianta asta si pe site-ul de test cand oi avea timp.

Deci se poate, insa care este justificarea? Cine vrea modelul asta de pe vremea regretatului?

Legea sigur nu.

am si eu o sugestie
nu cred ca este corect la cum ai facut la 000022.pdf .
nu trebuie fiecare factura cu totalul ei (daca emiti 2 facturi)???

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 29 October 2009 - 08:23 AM

Nu ai prea avut de-a face cu facturi, este? :roll:

Daca te uitai mai atent, vedeai ca scrie pagina 1/2, pagina 2/2, etc. Tu emiti facturi separate pentru fiecare pagina? %-P

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 29 October 2009 - 01:57 PM

Daca este sa devina modul, unica problema o sa fie ca acest modul sa fie configurabil. Fiecare a adaptat adaugarea campurilor in msql si admin_adresses si altele cum a vrut. Pentru uni Nr Reg comertului este "nrreg" pentru altii se numeste "regcom"

Precum si posibilitatea de a arata sau nu Referinta: , EAN: si altele.

Toate cele bune

PrestaShop Newbie

• 15 Dec 2011
  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 29 October 2009 - 03:05 PM

Am impresia ca unii nu realizeaza despre ce este vorba.

Este adevarat ca pe facturile atasate apar date din campuri suplimentare, dar adaugarea de campuri noi e alt subiect. E o gramada de munca la modificarea facturii, darmite sa mai faci un modul care sa modifice baza de date si clasele din Prestashop si sa integreze aceste modificari in aceeasi interfata!

De aceea, nici nu cred ca se va apuca cineva s-o faca moca. Vreau sa zic, nici macar factura modificata, nu mai vorbesc de modul. E vorba de respect fata de propria munca.

Sanatate si virtute.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users