Vote to Improve PrestaShop

PrestaShop Forum: Build a free online shop. Count on the Community!

The best place in the world to ask questions about PrestaShop and get advice from our passionate community!

PrestaShop Forum: Build a free online shop. Count on the Community!

Jump to content

Photo

[SOLVED] Remove our stores from information block (Solved)


  • Please log in to reply
20 replies to this topic
idbrokers

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 29 posts

Posted 03 October 2011 - 04:53 PM

Hi There,

getting there slowly with prestashop - just a couple of small things to deal with - the first is how do I remove the our stores link from the information block ? I have deleted the our stores module but the link is still there and working - all help appreciated.

Nick

Mike Kranzler

    PrestaShop Superstar

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 8076 posts

Posted 03 October 2011 - 05:01 PM

Hi Nick,
In your Back Office, you can go to Modules > Positions and delete Stores Block in order to remove it from your page.

Please let me know if that works for you.

-Mike
I am no longer PrestaShop's Community Manager. Please direct all PrestaShop Forum requests to Benjamin Utterback or Patric Codron

idbrokers

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 29 posts

Posted 03 October 2011 - 10:42 PM

Hi, I did that earlier (it seemed obvious) but the link to our stores is still there in the information block (bottom left hand side) on the homepage - http://www.golfspin.co.uk/

Mike Kranzler

    PrestaShop Superstar

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 8076 posts

Posted 03 October 2011 - 10:52 PM

Have you regenerated your htaccess and cleared your cache?

-Mike
I am no longer PrestaShop's Community Manager. Please direct all PrestaShop Forum requests to Benjamin Utterback or Patric Codron

idbrokers

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 29 posts

Posted 03 October 2011 - 11:13 PM

I have regenerated htaccess file and the link still appears their even if I look at the site from another machine, do you mean browser cache or a prestashop cache ?

Dave L

    PrestaShop Addict

  • Members
  • PipPipPip
  • 935 posts

Posted 03 October 2011 - 11:39 PM

Modules>Front Office Feature>CMS Block>Configure

Edit the Information block and un-check Display Stores.
Now using Prestashop V1.5.4.1

I have the right to remain silent, I just don't have the ability!!

idbrokers

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 29 posts

Posted 03 October 2011 - 11:52 PM

Ahhh thats got it, cheers Dave - Its the lack of knowledge making me ask the wrong questions that I think appears to be the problem - now if I can get rid of an optional different delivery address........

msti

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

Posted 04 June 2012 - 03:49 PM

The stores.php page is still active even if you remove the link. Is there a way to deactivate it, or should we just delete it?

tiagojpavan

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

Posted 07 June 2012 - 01:53 AM

I already do everything are suggested here, and the page and links stay there. :-/

Any help, please?
  • Lji likes this

McCoyStudios

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 38 posts

Posted 10 June 2012 - 03:19 AM

I'm still stuck on this issue. I've removed everything I can find for stores. I have no store, so I want this turned off. In the left side in CMS info box I have it listed "Our Stores" but I can't find how to remove it. In the module, I have all the other info listed with checkboxes (legal policy, privacy policy, etc), but nothing for "Our Stores." The link loads the stores.php page. But even removing the page will not remove that link. Please help. I've spent about 3 hours on this single issue. I'm loving Prestashop, but I find it hard to believe I can't do this one simply thing in removing this link. Thank you.
  • Lji likes this

Dead

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 70 posts

Posted 09 October 2012 - 01:28 PM

on default
CMS Block configuration


you can see only footers links

yum must edit Information block

in CMS Blocks: Left blocks

and in INFORMATION block you can swith this GODDAMN stores off )))

Edited by Dead, 09 October 2012 - 01:28 PM.


michalem

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 25 November 2012 - 04:53 PM

Hey, i did the steps as u all wrote, but the link still appear there. Its a fresh installed PrestaShop™ 1.5.2.0. Cache etc. turned off...

Stores are turned off, and the link is still there leading to /index.php?controller=stores

I dont want comment it from code, if not necessary.

Dead

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 70 posts

Posted 27 November 2012 - 05:16 PM

this various links checkbox renders
Posted Image

this block of information


INFORMATION
Specials
New products
Top sellers
Our stores
Contact us
Sitemap


and you CAN NOT CHANGE THIS.

or edit file directly

michalem

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 27 November 2012 - 09:39 PM

this various links checkbox renders
Posted Image

this block of information


INFORMATION
Specials
New products
Top sellers
Our stores
Contact us
Sitemap


and you CAN NOT CHANGE THIS.

or edit file directly


Hey, thanks for reply. Then I just dont get idea why there is option to change it. See image bellow. "Naše prodejny" = Our stores

Posted Image

Dead

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 70 posts

Posted 28 November 2012 - 08:27 AM

yes, but this option is working for left column. you can check this checkbox and refresh frontend and you will see in left column stores will appear and disappear according to this setting.

but for footer not...
there's a code {if $display_stores_footer} so this MUST be configured somewhere.

Dead

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 70 posts

Posted 28 November 2012 - 09:14 AM

this is simple

Posted Image

Edited by Dead, 28 November 2012 - 09:36 AM.


michalem

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 29 November 2012 - 09:11 PM

Hello Dead,
you just solved my problem!! Couldnt find that option. Thank you very much.

I would sign this topic double solved, but there is no option like that =))

M.

RescueDog

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts

Posted 20 March 2013 - 05:02 AM

Modules/CMS Block - configure

CMS Blocks:


Left blocks
ID Name of block Category name Position Actions

1 Information Home Posted Image Posted Image

Click the edit page under Actions

Above your CMS content list is a radio (see below) - make sure it is marked 'x' to NOT display.


Display stores :
Posted Image (o) Posted Image
Display "our stores" at the end of the block


I run v1.5.1.0 and it took me HOURS to find this silly thing! Hope it helps someone!

Sorry, i've tried to fix the alignment of the table. it's not staying aligned. Hopefully it's good enough to inderstand

Edited by topaward, 20 March 2013 - 05:07 AM.


madmartian

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 27 posts

Posted 26 November 2013 - 09:25 PM

This doesn't work for me. Under "CMS Blocks" I have no blocks listed! Thus I cannot edit a block to click the red x. I also can't do "Add New" as it has no list of content pages and with nothing checked it won't save. There is no Our Store link in the footer, but it still apears in the left CMS Block. Note that despite the lack of content listings in the module config, the left CMS Block shows all 5 of my CMS links just fine (Delivery, Legal Notice, etc), but also adds the dreaded "Our Stores" link. I disabled the Store Locator Block entirely and that didn't change anything. My Preferences/Store Contacts all say NO as in the image above.

 

Please help. I need to go live before Thanksgiving.

 

www.madmartian.com/shop



vekia

    PrestaShop Legend

  • US Moderators
  • 47362 posts

Posted 26 November 2013 - 10:05 PM

to disable links in footer: preferences > store contacts

qZ8aeyg.png

 

to disable it in "information" block: modules > block cms 

TB4Dgbn.png

 

 

 

then:

eAkabvq.png

 

 

just wondering what you've got in "CMS Block configuration" section


free tutorials, free templates, free addons, prestashop modules MndfRK4.png





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users