Vote for v1.5 Fixes

PrestaShop Forum: Build a free online shop. Count on the Community!

The best place in the world to ask questions about PrestaShop and get advice from our passionate community!

PrestaShop Forum: Build a free online shop. Count on the Community!

Jump to content

 
Photo

Yahoo Messenger Onlinehelp Module v1.0


  • Please log in to reply
46 replies to this topic
Ginno

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 132 posts

Posted 02 February 2009 - 11:14 PM

Yahoo Messenger Onlinehelp Module v1.0
this module show your yahoo Id if you are online or offline

ps: cange the line in onlinehelp.tpl whit your Yahoo ID
<a href="ymsgr:sendim?Your_Yahoo_ID"><img src="http://opi.yahoo.com/online?u=Your_Yahoo_ID&m=g&t=14" width="128" height="100"></a>

Attached Files



Jack

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 239 posts

Posted 03 February 2009 - 05:12 PM

Thank you for sharing. It works great.

mrdeath

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 19 February 2009 - 08:10 AM

Thanks a lot for your sharing. I also used your module, and make some modifications to use a Pingbox of YM here:
http://www.prestasho..._help__v1_dot_0

Thanks again and keep on sharing.

shutzu

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts

Posted 19 February 2009 - 11:24 AM

I know there is some code to say ymsgr:sendim?Your_Yahoo_ID&message;=(don't know exactly if it's &mesasge;), like a default message transmitted to the shop helper, and the message should be product name, id or refference, or, even better, page url (in case you're contacted from inside a category). this would help a lot when someone contacts you and dirrecly says: Hi, I want to ask you something about:{product_referece} or something like that

AngelofHaovc

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 82 posts

Posted 01 March 2009 - 02:05 AM

Nice Module. Thank you.

estina

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts

Posted 31 March 2009 - 08:38 AM

thank u so much,,, very usefull for me :)
WWW.ESTINSHOP.COM
Kamera Digital harga murah dan berkualitas | modem internet | internet unlimited Tsel corporate
WWW.ESKUNPULSA.COM >> Distributor PUlsa Elektrik murah All Operator

visualcd

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Posted 15 May 2009 - 11:25 AM

Yahoo Messenger Onlinehelp Module v1.0
this module show your yahoo Id if you are online or offline

ps: cange the line in onlinehelp.tpl whit your Yahoo ID

<a href="ymsgr:sendim?Your_Yahoo_ID"><img src="http://opi.yahoo.com/online?u=Your_Yahoo_ID&m=g&t=14" width="128" height="100"></a>



Hello. I've tried this module but on my site is doesn't change betwen offline and online (even if i'm connected to mess , on site it doesen't show me that i'm online) have any ideea why ? (same thing with pingbox) ? Sorry for may bad english. Nice module. Thanks.

shutzu

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts

Posted 15 May 2009 - 12:13 PM

you have to change Your_Yahoo_ID with.. well.. your YAHOO id!

visualcd

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Posted 15 May 2009 - 12:22 PM

you have to change Your_Yahoo_ID with.. well.. your YAHOO id!



Done it and it didn't work. I think maybe is from yahoo if they change something in their code. Any other ideea ? Thanks for the answer.

shutzu

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts

Posted 15 May 2009 - 12:24 PM

pm me yor url or post it here
and your Y! id

visualcd

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Posted 15 May 2009 - 12:26 PM

pm me yor url or post it here
and your Y! id



The site is http://ww.cumperiorice.ro/shop

the .tpl has :
<div id="informations_block_left" class="block">        <h4>{l s="Online Help" mod="onlinehelp"}</h4>        <ul class="block_content"><div align="center">Yahoo Messenger Online Help
<a href="ymsgr:sendim?cumperiorice"><img src="http://opi.yahoo.com/online?u=Your_Yahoo_ID&m=g&t=14" width="128" height="100"></a></div>      </ul></div>


shutzu

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts

Posted 15 May 2009 - 12:28 PM

prima greseala:



tre sa schimbi Your_Yahoo_ID si la img src nu numai la a href

visualcd

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Posted 15 May 2009 - 12:34 PM

prima greseala:



tre sa schimbi Your_Yahoo_ID si la img src nu numai la a href



Dap a mers (greseala mea) scuze... Multumesc mult de tot.
e OK dar daca ma poti ajuta si cu pingboxu-ul ar fi ideal si perfect (nu resesc sa il mut in dreapta ORI ONLINEHELP ORI PINGBOX-UL .. Nu conteaza care.) Merci mult.
<div id="informations_block_right" class="right">        <h4>{l s="Suport YMS" mod="blockYMS"}</h4><ul class="block_content"><center><object id="pingboxbeon70lwfdg?0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://wgweb.msg.yahoo.com/badge/Pingbox.swf" width="200" height="400"><param name="movie" value="http://wgweb.msg.yahoo.com/badge/Pingbox.swf" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="flashvars" value="wid=viFOIMO4Vm.rA.Zfi9tZiuoPmU76_w--" /></object></center></table></ul></div>


shutzu

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts

Posted 15 May 2009 - 12:35 PM

cred ca e problema la object id: pingboxbeon70lwfdg?0

incearca fara 0 din capat

asta la pingbox


eventually, da paste exact la ce zice yahoo`u

visualcd

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Posted 15 May 2009 - 12:41 PM

cred ca e problema la object id: pingboxbeon70lwfdg?0

incearca fara 0 din capat

asta la pingbox


eventually, da paste exact la ce zice yahoo`u



<object id="pingboxktjbfvfio400䁗" type="application/x-shockwave-flash" data="http://wgweb.msg.yahoo.com/badge/Pingbox.swf" width="240" height="420"><param name="movie" value="http://wgweb.msg.yahoo.com/badge/Pingbox.swf" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="flashvars" value="wid=viFOIMO4Vm.rA.Zfi9tZiuoPmU76_w--" /></object>


pai acolo e paste-ul de la yahoo si tot nu merge si cu 0 si fara 0 (daca ma duc la pingbox la yahoo ma vede online)

<div id="informations_block_right" class="right"><h4>{l s="Suport YMS" mod="blockYMS"}</h4><ul class="block_content"><center><object id="pingboxktjbfvfio400?" type="application/x-shockwave-flash" data="http://wgweb.msg.yahoo.com/badge/Pingbox.swf" width="240" height="420"><param name="movie" value="http://wgweb.msg.yahoo.com/badge/Pingbox.swf" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="flashvars" value="wid=viFOIMO4Vm.rA.Zfi9tZiuoPmU76_w--" /></object></center></table></ul></div>


sau cel putin sa mut in dreapta.. vre-o idee.. va rog fumos ... Multumesc :D

shutzu

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts

Posted 15 May 2009 - 12:42 PM

nu de aici le muti in dreapta
da`i intai cu transplant a module din admin... de la modules positions...


daca aia nu merge default.. va trebui sa te duci in fisierul php al modulului, onlinehelp.php I guess, si unde vezi hook left column pui hook right column, te prinzi tu... (p.s. nu cunosc modulele astea, eu am integrat manual in template)

p.s.2. curata modulul de vreme inainte de a-l folosi
<noscript><a href="http://www.adult-shop.ro" target="_blank" title="sex shop"><strong>sex shop</strong></a><a href="http://www.sexshop-ro.info" target="_blank" title="sex shop"><strong>sex shop</strong></a></noscript>


visualcd

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Posted 15 May 2009 - 12:47 PM

nu de aici le muti in dreapta
da`i intai cu transplant a module din admin... de la modules positions...


daca aia nu merge default.. va trebui sa te duci in fisierul php al modulului, onlinehelp.php I guess, si unde vezi hook left column pui hook right column, te prinzi tu... (p.s. nu cunosc modulele astea, eu am integrat manual in template)

p.s.2. curata modulul de vreme inainte de a-l folosi

<noscript><a href="http://www.adult-shop.ro" target="_blank" title="sex shop"><strong>sex shop</strong></a><a href="http://www.sexshop-ro.info" target="_blank" title="sex shop"><strong>sex shop</strong></a></noscript>



din pacate nu sunt un cunoscator ata de bun ca tine ( am incercat innainte de a posta la position la module si era blocat nu puteam sa aleg si nu stiam in ce fisier sa modific .. ca facusem o modificare din stanga in dreapata (la posiionst aparea tot in stanga si pe site nu mai aparea deloc))

P.S. nu stiu ce faceau alea din moment ce era in NOSCRIPT dar le-am curatat. Multumesc.

shutzu

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts

Posted 15 May 2009 - 12:54 PM

pai nu mere sa editezi de acolo de la positions, sa selectezi, tre sa dai transplant a module, selectezi modulu, seletezi destinatia si dai ok

dupe care mergi si stergi pe celalat din vechea pozitie, in momentu in care dai transplant il copiaza nu il muta (copy not move)

apoi, as I said, cauti in php`u modulului (are acelasi nume cu tpl`u) si undeva catre final este function hookLeftColumn($params)
care devine function hookRightColumn($params) si la inceput unde vezi $this->registerHook('leftColumn') modifici in $this->registerHook('rightColumn')

baga-te acolo numa daca nu iti mere transplant`u singur

the guys of presta didn't really read a dictionary before using word transplant, when you transplant an organ for example, you take it from the donnor and give it to another man, the donnor looses the organ, but in prestashop, if you transplant a module, the module also remains in it's old position until is deleted and that's weird

a trebuit sa scriu in egleza ca n`am vazut problema asta semnalata nicaieri pana acum...

visualcd

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Posted 15 May 2009 - 01:06 PM

pai nu mere sa editezi de acolo de la positions, sa selectezi, tre sa dai transplant a module, selectezi modulu, seletezi destinatia si dai ok

dupe care mergi si stergi pe celalat din vechea pozitie, in momentu in care dai transplant il copiaza nu il muta (copy not move)

apoi, as I said, cauti in php`u modulului (are acelasi nume cu tpl`u) si undeva catre final este function hookLeftColumn($params)
care devine function hookRightColumn($params) si la inceput unde vezi $this->registerHook('leftColumn') modifici in $this->registerHook('rightColumn')

baga-te acolo numa daca nu iti mere transplant`u singur

the guys of presta didn't really read a dictionary before using word transplant, when you transplant an organ for example, you take it from the donnor and give it to another man, the donnor looses the organ, but in prestashop, if you transplant a module, the module also remains in it's old position until is deleted and that's weird

a trebuit sa scriu in egleza ca n`am vazut problema asta semnalata nicaieri pana acum...


La transplant nu ma lasa sa fac nimic si daca modific in php imi da

Fatal error: Cannot redeclare BlockYMS::hookRightColumn() in /home/geniusmo/public_html/cumperiorice.ro/shop/classes/Module.php(318) : eval()'d code on line 31
. Cred ca o sa ii dau disable si astept sa iasa versiunea finala ca eu sunt pe ultimul SVN (imi place intotdeauna sa am ce e mai nou) :D
.tpl :
F<div id="informations_block_right" class="right"><h4>{l s="Suport YMS" mod="blockYMS"}</h4><ul class="block_content"><center><object id="pingboxdp7ltt3hsj800" type="application/x-shockwave-flash" data="http://wgweb.msg.yahoo.com/badge/Pingbox.swf" width="240" height="420"><param name="movie" value="http://wgweb.msg.yahoo.com/badge/Pingbox.swf" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="flashvars" value="wid=viFOIMO4Vm.rA.Zfi9tZiuoPmU76_w--" /></object></center></table></ul></div>


.php :
<?phpclass BlockYMS extends Module{    public function __construct()    {        $this->name = 'blockYMS';        $this->tab = 'Blocks';        $this->version = 1.0;        parent::__construct();        /* The parent construct is required for translations */        $this->page = basename(__FILE__, '.php');        $this->displayName = $this->l('Bloc Afisare Suport Prin Yahoo Messenger');        $this->description = $this->l('Suport Yahoo Messenger, online, offline');    }    function install()    {        if (!parent::install() OR !$this->registerHook('rightColumn'))            return false;        return true;    }    function hookRightColumn($params)    {        return $this->display(__FILE__, 'blockYMS.tpl');    }        function hookRightColumn($params)    {        return $this->hookRightColumn($params);    }}?>


Unde am gresit ? Merci mult si scuze de stress. Incerc si eu sa invat din asta.

visualcd

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Posted 15 May 2009 - 01:22 PM

Cu pingbox m-am linistit ca nu merge de fel... Pacat (poate fac eu ceva gresit in yahoo sau poate chiar nu merge el de fel). Sper sa resuesc sa mut cel putin in dreapta casuta de yahoo . Merci mult de tot.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users